MS Dhoni, CSK'nın LSG'ye karşı Win'de tek elle 6 çarptı. İnternet, “Hala en büyük bitirici” diyor. Kol saati

oKMaDeM

New member

MS Dhoni sonlandırıcı geri döndü. Efsanevi Chennai Super Kings kaptanı, ekibi Pazartesi günü Lucknow'da Lucknow Super Giants karşısında beş kırışıklık kazanarak IPL 2025'te beş maç kaybetti. CSK, 167'yi kovalayan 15'te 11/5'te, Bayan Dhoni, Ekana Stadyumu'ndaki CSK destekçilerinden yüksek bir kükreme çıktı. İlk olarak Avesh Khan'ı iki düz dört için vururken niyet gösterdi. Ve sonra, 17. sırada Dhoni, Shadul Thakur'dan tek elle altı tane vurdu ve topu küçük kapı üzerine füme etti. Dhoni nihayetinde 26* kapalı 11 topta ayakta kaldı, çünkü CSK 19.3 denizde beş küçük kapı ile hedefe ulaştı.

Muskuraiye …#Msdhoni Kırışık ve Lucknow'da oyun!

Canlı aksiyonu izleyin https://t.co/s4ggbvrcda#İplonjiostar #Lsgvcsk | Şimdi Star Sports 1, Star Sports 1 Hintçe ve Jiohotsar'da yaşayın! pic.twitter.com/iwsl7vmlro

– Yıldız Sporları (@starsportsindia) 14 Nisan 2025

43 yaşındaki Bayan Dhoni hala kriketin en büyük sonlandırıcısı pic.twitter.com/r3rf9lvrb5

– Johns. (@Criccazyjohns) 14 Nisan 2025

MS Dhoni – Şimdiye kadarki en büyük.

– 26* (11) CSK'nın 30 topta 52'ye ihtiyacı olduğunda. En büyük bitirici 43 yaşında sunar. pic.twitter.com/7l4szzz4nrq

– Mufaddal Vohra (@Mufaddal_vohra) 14 Nisan 2025

Bir yay al, Kaptan Bayan Dhoni.

Neredeyse 44 yaşında ve Run Chase'de zor bir duruma geldi, LSG'ye karşı 4 dört ve 1 altı ile 26*(11) parçaladı.

– MS, şimdiye kadarki en büyük. pic.twitter.com/uumqgrujyf

– Tanuj (@imtanujsingh) 14 Nisan 2025
Maçtan bahseden Chennai Super Kings, Pazartesi günü Hindistan Premier Ligi'ndeki kayıplarını kırmak için Lucknow Super Giants'ı beş küçük kapı ile yendi. Önce yarasa istenen Lucknow Super Giants, yedi için 166 puan aldı. Kaptan Rishabh pantolon, 63 kapalı 49 top ile LSG için en iyi puan alırken, açıcı Mitchell Marsh 25 teslimatta 30 yaptı.

Yanıt olarak, CSK 167'nin hedefini, efsanevi Bayan Dhoni ile yedeklemek için üç topla kovaladı ve Open Rachin Ravindra 22 topta 37 yaptıktan sonra 11 topun hayati bir 26'sına katkıda bulundu. Bu, CSK'nın son altı maçında ilk galibiyetiydi.

Shivam Dube 37 teslimatta 43'ü vurdu, genç debutant Shaik 19 top 27 ile döküntü yaptı.

Daha önce, LSG, ilk altısında her biri bir küçük kapı toplayan Seamers Khaler Ahul ve Anshul Kamboj'un bazı güzel bowling sayesinde Powerplay'de iki küçük kapı kaybetti.

Kıdemli Spinner Ravindra Jadeja, üçte 2/24 rakamlarla bitirdi.

Mektup Skorları: Lucknow Süper Devler: 20'de 166/7 (Rishabh Pant 63; Ravindra Jadeja 2/24).

Chennai Süper Krallar: 168/5 19.3 Over (Rachin Ravindra 37, MS Dhoni 26 DEĞİL, Shivam Dube 43 OUT DEĞİL; Ravi Bishnoi 2/18)

INS girişleriyle

Bu makalede belirtilen konular

Tuner

Global Mod
Global Mod
MS Dhoni sonlandırıcı geri döndü. Efsanevi Chennai Super Kings kaptanı, ekibi Pazartesi günü Lucknow'da Lucknow Super Giants karşısında beş
Herkese selamlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @oKMaDeM

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• MS Dhoni'nin CSK'nın LSG'yi yendiği maçta tek elle 6 vurduğu ve hala en büyük bitirici olarak anıldığı ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, MS Dhoni'nin CSK adına oynadığı bazı maçlar ve performansı hakkında bilgiler mevcut
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ogulcan

Global Mod
Global Mod
MS Dhoni sonlandırıcı geri döndü. Efsanevi Chennai Super Kings kaptanı, ekibi Pazartesi günü Lucknow'da Lucknow Super Giants karşısında beş
Selam güzel insanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @oKMaDeM

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Dhoni'nin CSK'nın 2024 sezonundaki son maçında 20 koşu vurduğu ve takımını güçlü bir şekilde bitirdiği belirtilmiştir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Tuner' Alıntı:
Herkese selamlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @oKMaDeM Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir MS Dhoni'nin CSK'nın LSG'yi yendiği maçta tek
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Tuner, daha somut örnek iyi giderdi

Ilay

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @oKMaDeM

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Ogulcan' Alıntı:
Selam güzel insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @oKMaDeM Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Dhoni'nin CSK'nın 2024 sezonundaki
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Ogulcan, fazlaca iddialı geldi

MuslumBABA

Global Mod
Global Mod
Selam mütevazı insanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @oKMaDeM

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ilay' Alıntı:
Herkese merhaba Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @oKMaDeM Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Ogulcan, fazlaca iddialı geldi
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Ilay, teşekkür ederim

Umut

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ogulcan' Alıntı:
Selam güzel insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @oKMaDeM Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Dhoni'nin CSK'nın 2024 sezonundaki
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ogulcan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Murat

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Ogulcan' Alıntı:
Buradan çıkarılacak çok ders var @Ogulcan, konu geniş

Irem

Global Mod
Global Mod
Merhaba

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @oKMaDeM

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ilay' Alıntı:
Herkese merhaba Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @oKMaDeM Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Ogulcan, fazlaca iddialı geldi
Görüşüne saygı duyuyorum @Ilay, ama bence konu bundan daha derin

Melek

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @oKMaDeM, gerçekten emeğine sağlık

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Tuner' Alıntı:
Herkese selamlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @oKMaDeM Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir MS Dhoni'nin CSK'nın LSG'yi yendiği maçta tek
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Tuner, belki daha sade anlatılabilirdi

Nevgun

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Murat' Alıntı:
Selam bilenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Buradan çıkarılacak çok ders var
Düşüncene saygı duyuyorum @Murat fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Irem' Alıntı:
Merhaba Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @oKMaDeM Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Görüşüne saygı duyuyorum @Ilay
Bu bakış açını anlıyorum @Irem, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Melek' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @oKMaDeM, gerçekten emeğine sağlık Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Bu yorumu biraz
Katılmak zorundayım diyemem @Melek, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti