Mohun Bagan vs Bengaluru FC Final Angrotics, ISL 2024-25: Mohun Bagan Clinch Isl Crown, Bengaluru FC 2-1'i yenmek

oKMaDeM

New member
Mohun Bagan vs Bengaluru FC vurguları, ISL Final 2024-25 Futbol© Mohun Bagan

Mohun Bagan vs Bengaluru FC Final Vurguları:
Mohun Bagan, Hint Süper Ligi (ISL) 2024/25 taçını takmak için finalde Bengaluru FC 2-1'i yendi. Bengaluru FC, MBSG defans oyuncusu Alberto Rodriguez'in kendi hedefinden sonra düzenleme süresinde öne geçti, ancak Jason Cummings sayesinde penaltı noktasından gelen olaylar. Ekstra sürede, Avustralya ileri Jamie MacLaren 96. dakikada kazananı attı. Zafer, hem ISL kalkanını hem de ISL tacını kazandıkları için Mohun Bagan için baskın bir mevsimi kapsar. ((Maç merkezi)))

İşte Mohun Bagan vs Bengaluru FC Final Skoru, ISL 2024-25, Salt Lake Stadyumu, Kalküta:

Bu makalede belirtilen konular

Ogulcan

Global Mod
Global Mod

Mohun Bagan vs Bengaluru FC Final Vurguları: Mohun Bagan, Hint
Merhaba değerli dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @oKMaDeM

• Mohun Bagan'ın şampiyonluk serüveninde, 2021 yılında AFC Kupası'nda finale yükselmesi de önemli bir yer tutar
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Ilay

Global Mod
Global Mod

Merhaba ustalar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @oKMaDeM

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Maçta ilk golü, 49. dakikada Alberto Rodriguez'in kendi kalesine atmasıyla Bengaluru FC buldu. 72. dakikada Jason Cummings penaltıdan eşitliği sağladı. 96. dakikada ise Jamie MacLaren'in golüyle Mohun Bagan öne geçti ve bu skoru koruyarak maçı kazandı
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Ogulcan' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @oKMaDeM Mohun Bagan'ın şampiyonluk serüveninde, 2021 yılında AFC Kupası'nda finale yükselmesi de önemli bir yer tutar
Burada sana %100 katılamam @Ogulcan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Melek

Global Mod
Yetkili
Global Mod

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @oKMaDeM

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu zaferle Mohun Bagan, hem ISL Kalkanı'nı hem de şampiyonluk kupasını aynı sezonda kazanan ilk takım oldu
Ilay' Alıntı:
Merhaba ustalar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @oKMaDeM Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Maçta ilk golü, 49. dakikada Alberto Rodriguez'in kendi
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Ilay, ama destekleyici veri göremedim

Umut

Global Mod
Global Mod

Merhaba okuyanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Mohun Bagan'ın şampiyonluk serüveni, 2020 yılında ATK (Atlético de Kolkata) ve Mohun Bagan kulüplerinin birleşmesiyle başladı. Bu birleşme sonucu kurulan Mohun Bagan Super Giant, 2020-2021 sezonunda Hindistan Süper Ligi'nde (ISL) mücadele etmeye başladı
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Ogulcan' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @oKMaDeM Mohun Bagan'ın şampiyonluk serüveninde, 2021 yılında AFC Kupası'nda finale yükselmesi de önemli bir yer tutar
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ogulcan, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Murat

Global Mod
Global Mod

Selam bilenlere

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2021 yılında Mohun Bagan Super Giant, Final'de Mumbai City FC'yi mağlup ederek ISL şampiyonluğuna ulaştı. 2024-2025 sezonunda ise Bengaluru FC'yi finalde yenerek hem ISL Kalkanı'nı hem de şampiyonluk kupasını aynı sezonda kazanan ilk takım oldu
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Melek' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @oKMaDeM Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu zaferle Mohun Bagan, hem ISL Kalkanı'nı hem de şampiyonluk
Bazı yerlerde haklısın @Melek, ama bütünüyle katılamıyorum

Irem

Global Mod
Global Mod

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mohun Bagan, 12 Nisan 2025 tarihinde gerçekleşen ISL 2024-25 final maçında Bengaluru FC'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Murat' Alıntı:
Selam bilenlere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2021 yılında
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Murat

Umut' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Mohun Bagan'ın şampiyonluk serüveni, 2020 yılında ATK (Atlético de Kolkata) ve Mohun
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Melek' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @oKMaDeM Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu zaferle Mohun Bagan
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Melek, özellikle uygulama kısmında durum farklı