MS Dhoni, eski CSK Star'ın Fluke dediği gibi Rishabh Pant ile çılgınca tükeniyor

oKMaDeM

New member

Bayan Dhoni, Pazartesi günü Lucknow'daki Lucknow Super Giants'a karşı Chennai Super Kings'in IPL 2025 maçı sırasında çağlar için bir kaçış yaptı. Daha sonra 11 toptan 26 maç kazanan CSK kaptanı, Abdul Samad'dan çıkan bir ucube ile sersemletti. Rishabh Pant bir koşu çağrısından sonra, Samad geç tepki gösterdi ve zamanında creas'a ulaşamadı. Zeki Dhoni, grev yapmayanların sonunu hedefledi ve sonuçları aldı. Ancak, tasarımcı Hint kriket takımı küçük kapı bekçisi hamuru Robin Uthappa, Dhoni'den kütüklere bu mesafeden vurabildiğini hissetti.

IPL Match CSK vs LSG … Bu bir Dhoni şovu oldu. İyi bir yakalama, parlak bir dr ve sonra tükeniyor …. maçı kazanmak için hızlı bir ateş 26 kek üzerine buzlanma oldu. Videonun sonunda kutlama gülümsemesini izleyin. Hala dünyanın en iyi kötüsü. pic.twitter.com/brqbejl9pf

– CMA amit apte (@amitapte71) 15 Nisan 2025
Uthappa, Star Sports'ta “Ben bir şeyim giyilen bir şeyim, bunun bir” Tukka 'olduğunu biliyorum. “Dedi.

Daha sonra Dhoni, Pant ve LSG akıl hocası Zaheer Khan ile tükenme hakkında konuşuyor olabilir. Dhoni, “Sadece gürültülü gördüm ve gittim. Ether vuruyor ya da özlüyor, zihniyetti.” Dedi.

“Ama nadiren özlüyorlar,” dedi Zaheer.

“Yakındım, neredeyse koştum. Endişelenen ne, tükenirdim,” dedi Pant.

“Konum Jaa Rahi Hai” Pürüzsüz Rishabh Bhai, Smooth pic.twitter.com/8alkiof1x9

– Lucknow Super Giants (@Lucknowipl) 15 Nisan 2025
Eski Hint hızlı bowling oyuncusu Varun Aaron, Bayan Dhoni'nin Creas'taki varlığının önemini ağırladı. Giritte Dhoni'nin paha biçilmez olduğuna inanıyordu.

Jio Hotstar'da konuşurken, maçı analiz etti ve MS Dhoni için yönetilebilir bir hedef belirlemek için en üst sıranın performansını kredilendirdi.

Lucknow Super Giants'ın ölümdeki bowling stratejisini, özellikle çeşitlilik eksikliğini ve Ravi Bishnoi'yi kasetleme kararı eleştirdi.

“Giritte MS Dhoni'ye sahip olmak paha biçilmez, özellikle sonuna doğru. Bugün en üst düzeyde-ilk iki-uspecial'ın ona makul bir hedefi elde ettiği gecelerden biriydi. Aşırı elde etmek için 14 -15 koşu, her gün gerçekleşmez. Her gün gerçekleşmez. Her gün gerçekleşmez. Uzman bir şekilde denemedi, DIŞININ DIŞINDA DEVACA, DAHA DÜŞÜYORUM, DIŞ DAHA DUYA DAHA İNGİSİ YOK DEĞİL ÇALIŞMIŞ DEĞİL ÇALIŞMIŞ DEĞİL ÇALIŞMIŞ DEĞİL ÇALIŞMIŞ DEĞİL ÇALIŞMIŞTIR. Varun Aaron, Match Center'da konuşurken Jiohotsar'da Live.

Bayan Dhoni'nin fiziksel durumu ve bitirme yeteneği üzerine, eski Hintli vuruş koçu Sanjay Bangar şunları söyledi: “Bayan Dhoni en iyi fiziksel şeklindeydi. İnişlerin sonuna doğru, bacağından aşağı top topladığını gördük ve yine de dışarı çıkıp yürütme gücünü buldu.

ANI girişleriyle

Bu makalede belirtilen konular

Irem

Global Mod
Global Mod
Bayan Dhoni, Pazartesi günü Lucknow'daki Lucknow Super Giants'a karşı Chennai Super Kings'in IPL 2025 maçı sırasında çağlar için bir kaçış
Merhaba arkadaşlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu maçta, CSK kaptanı Dhoni, Abdul Samad'ın geç tepki vermesi sonucu bir koşu fırsatı yakalayarak Samad'ı dışarı çıkarmayı başarmıştır. Ancak, eski Hintli wicket-keeper Robin Uthappa, Dhoni'nin bu hareketini "fluke" olarak değerlendirmiştir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Melek

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Bayan Dhoni, Pazartesi günü Lucknow'daki Lucknow Super Giants'a karşı Chennai Super Kings'in IPL 2025 maçı sırasında çağlar için bir kaçış
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Irem' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu maçta, CSK kaptanı Dhoni, Abdul Samad'ın geç tepki
Fikir güzel ama eksik kalmış @Irem, birkaç örnek daha iyi olurdu

Nevgun

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @oKMaDeM

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• MS Dhoni ve Rishabh Pant ile ilgili "fluke" ifadesi, 2025 IPL maçıyla ilgili bir bağlamda kullanılmıştır
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Melek' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir Fikir güzel
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Melek, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Tuner

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Suresh Raina'nın açıklamalarına göre, Dhoni ve Pant yakın zamanda Delhi'de bir araya gelmiştir. Raina, bu buluşmanın ardından Pant'in Chennai Super Kings (CSK) ekibine katılabileceğini ima etmiştir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Irem' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu maçta, CSK kaptanı Dhoni, Abdul Samad'ın geç tepki
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Irem

Ilay

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @oKMaDeM

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• MS Dhoni'nin kariyeri hakkında bazı bilgiler
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Melek' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir Fikir güzel
Burada farklı düşünmek zorundayım @Melek, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Murat

Global Mod
Global Mod
Merhaba canlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Irem' Alıntı:
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Irem, iyi oldu

Ogulcan

Global Mod
Global Mod
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @oKMaDeM

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Melek' Alıntı:
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Melek, bence gri alan daha geniş

MuslumBABA

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @oKMaDeM

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Melek' Alıntı:
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Melek, kaynağı merak ettim

Nevgun

Global Mod
Global Mod
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @oKMaDeM

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ogulcan' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @oKMaDeM Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Melek, bence gri alan daha geniş
Bazı yerlerde haklısın @Ogulcan, ama bütünüyle katılamıyorum