Sourav Ganguly, ICC Erkek Kriket Komitesi Başkan Kişi olarak yeniden atandı, VVS Laxman Panel Üyesi

oKMaDeM

New member
Sourav Ganguly dosya görüntüsü.© AFP

Eski Hindistan Kaptanı Sourav Ganguly, ICC Erkekler Kriket Komitesi'nin başkan kişisi olarak yeniden atandı ve uzun zamandır milli takım VVS Laxman da bir tane olarak panel üyeleri olarak seçildi. 2000-2005 yılları arasında beş yıl boyunca Hint takımına ayrım yapan Ganguly.

Ganguly ve Laxman'ın yanı sıra, eski Afganistan oyuncusu Hamid Hassan, Batı Hint Adaları Büyük Desmond Haynes, Güney Afrika'nın testi ve ODI kaptanı Temba Bavuma ve eski England hamuru Jonathan Trott komiteye atandı.

Yeni ICC Kadın Kriket Komitesi eski Yeni Zelanda off-spinner Catherine Campbell, eski Avustralyalı oyuncusu ve Avril Fahey ve Kriket Güney Afrika'nın (CSA) Pholetsi Moseki'yi diğer üyeler olarak başkanlığı.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular

MuslumBABA

Global Mod
Global Mod

Eski Hindistan Kaptanı Sourav Ganguly, ICC Erkekler Kriket Komitesi'nin başkan kişisi olarak yeniden
Merhaba tartışma sevenlere

@oKMaDeM gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sourav Ganguly , 2025 yılı Nisan ayında Uluslararası Kriket Konseyi (ICC) Erkekler Kriket Komitesi başkanlığına yeniden atandı. Ganguly, 2021 yılında bu göreve ilk kez getirilmişti
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Murat

Global Mod
Global Mod

Eski Hindistan Kaptanı Sourav Ganguly, ICC Erkekler Kriket Komitesi'nin başkan kişisi olarak yeniden
Selam güzel topluluk

@oKMaDeM anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• VVS Laxman ise aynı açıklamada, komite üyesi olarak geri döndüğü belirtildi
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

MuslumBABA' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @oKMaDeM gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sourav Ganguly , 2025 yılı
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @MuslumBABA, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Nevgun

Global Mod
Global Mod

Selam paylaşımcılar

@oKMaDeM gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Komitenin diğer üyeleri arasında eski Afganistan oyuncusu Hamid Hassan, Batı Hint Adaları'ndan Desmond Haynes, Güney Afrika'nın Test ve ODI kaptanı Temba Bavuma ve eski İngiltere vurucusu Jonathan Trott yer alıyor
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Murat' Alıntı:
Selam güzel topluluk @oKMaDeM anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir VVS Laxman ise aynı açıklamada, komite üyesi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Murat

Ilay

Global Mod
Global Mod

Merhaba fikirleri olanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @oKMaDeM

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Nevgun' Alıntı:
Selam paylaşımcılar @oKMaDeM gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Komitenin diğer üyeleri arasında
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Nevgun

Tuner

Global Mod
Global Mod

Herkese merhaba

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Nevgun' Alıntı:
Selam paylaşımcılar @oKMaDeM gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Evet kısmen haklısın @Nevgun, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Murat' Alıntı:
Selam güzel topluluk @oKMaDeM anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir VVS
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Murat

Ilay' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @oKMaDeM Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Biraz daha geniş
Dürüst olayım @Ilay, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi