Ripple Kâhini: XRP ve Bu 2 Altcoin’de Uçak Kaçmak Üzere!

İsmail

New member
Tanınan bir kripto traderı ve analisti, XRP’nin yükseliş eğiliminde olduğunu söylerken radarındaki iki altcoin’i de vurguladı. Credible Crypto isimli bu analist, XRP’ye yönelik evvelki varsayımlarıyla “Ripple kâhini” olarak gündeme geliyor.

Ripple kâhini: XRP yükselişe hazır

Kesimde Credible olarak bilinen trader, 243.400 Twitter takipçisine kripto para ünitesi XRP’nin Bitcoin (XRP/BTC) karşısında yükselmeye hazır göründüğünü söylüyor. Analist, sadece şu iki sözle bu niyetini tabir etti: “Boğa. XRP”

Kaynak: Credible/Twitter

Kripto analisti, XRP/BTC’nin grafiğini paylaşıyor ve paritenin 2.54 dolar kıymetindeki 0.000055 BTC’ye yükselmeye hazır olduğunu gösterdiğini söylüyor. Şayet bu düzeye ulaşılırsa, XRP, mevcut 0,000021 BTC’lik (0,89 dolar) bedelinden yüzde 160’ın üzerinde yükselmiş olacak.

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Credible Crypto’nun XRP varsayımları bilhassa dikkat çekiyor zira analist, daha evvel XRP’nin 0.20 dolar ve üzerine çıkmadan evvel 0.168 dolara düşeceğini söylemiş ve bilmişti. Ayrıyeten Mart ayında, sağlıklı bir düzeltme yaşanmasının akabinde XRP’nin önemli bir yükseliş yaşayacağını belirtmişti – XRP, o sırada 0.50 dolardan el değiştiriyordu ve Nisan ayında 1.5 doların üzerine çıktı.

Analist, CAKE ve CRV’ye dikkat çekiyor

Kripto stratejisti, merkezi olmayan finans (DeFi) data firması Coin98 Analytics’ten, CRV’nin bugüne kadar 13,2 milyar dolardan fazla olan toplam kilitli pahaya (TVL) ulaştığına dair ayrıntıları paylaştı. CAKE, birebir vakit diliminde TVL açısından 4.74 milyar dolar ile üçüncü sırada yer alıyor. Trader, aşağıdaki tabirleri kullandı:

Biroldukça insan CRV (ve ötürüsıyla CVX) ve CAKE’i göz gerisi ediyor. Ben etmiyorum. Son bir iki aydır bu üçüne yükleniyorum. Uçağa binmek için daha epey vakit var lakin durum fazlaca daha uzun sürmeyecek.

Kripto traderı ayrıyeten Bitcoin (BTC) hakkında da yorumda bulundu. Bitcoin yakın vadede değişirken altcoin’lerin uçmasını bekliyor ve Bitcoin dominasyon tablosunun tüm vakit içinderın en düşük düzeylerine ineceğini düşünüyor. “BTC’nin önümüzdeki haftalarda/aylarda altcoin’lerin yükselmesine müsaade vereceğine ve BTC hakimiyetini tüm vakit içinderın en düşük düzeylerine göndereceğine inanıyorum,” tabirlerini kullandı ve üstteki hakimiyet grafiğini paylaştı.