Kürşad Güçlü ÂLÂ Parti’ye katıldı, rozetini Meral Akşener taktı

kunteper

Member
Habertürk müellifi Prof. Dr. Kürşad Kuvvetli, DÜZGÜN Parti’ye katıldı. Güçlü’nün rozeti, YETERLİ Parti’nin bugünkü küme toplantısında Genel Lider Meral Akşener tarafınca takıldı.

Zorlu, yaptığı konuşmada, “Beşinci kuruluş yıldönümüne haklı bir coşku ve gururla ilerleyen DÜZGÜN Parti ailesine bu biçimdesine manalı bir günde katılmaktan büyük bir kıvanç duyuyorum. yıllarını Türkiye’nin her alanda yücelmesi ve Türk dünyasının bütünleşmesi için harcayan bir akademisyen, bir fikir insanı ve her şeydilk evvel bir aile babası olarak burada olmamın niçini vatan ve millet sevdasıdır” tabirlerini kullandı.

‘DEMOGRAFİK GELECEĞİMİZİ BİR KIRMIZI ÇİZGİ OLARAK KABUL EDİYORUM’

Zorlu, konuşmasının devamında şunları söylemiş oldu:

“Bildiğimiz üzere ülkemiz tarihinin en kuvvetli günlerini geçirmektedir. Milletimiz hayat pahalılığıyla boğuşurken gelir ve fırsat adaletsizliği kendisini göstermektedir. Yaşadığımız sorun çemberi yarınları kuşatan bir kültür şokuna dönüşmektedir. Dünyadaki gelişmeler ve bölgemizdeki ateş çemberi, fazlaca istikametli ve millet eksenli bir duruşu gerekli kılmaktadır. Bundan bu biçimde temel gayem Türk milletinin bir ortada refah ve huzur ortasında yaşaması, adaletle yönetilmesi bilimin önderliğine inanç ve insan sevgisi üzerinde yükselmesi olacaktır.

Kendime her vakit örnek aldığım Türk fikir sisteminin değerli isimlerinden merhum Prof. Erol Güngör hoca şöyleki demektedir: ‘Hakikatte milliyetçilik bir kültür hareketi olmak, ötürüsıyla ırkçılığı, halka dayalı bir siyasi hareket olarak da otoriter yönetim sistemlerini reddeder, bu biçimde ki halka karşın şahıslar hırslar, tercihler ve hevesler bir gün kesinlikle ulusal iradenin kalpanına çarparak darmadağın olacaktır.’ Zira son kelam olağan olarak Türk milletinindir. Milletimiz ise doğudan batıya kuzeyden güneye bütün vatandaşlarımızın ortak paydasıdır. Bu hissede üzerinde her türlü ayrımcılığı reddederken, demografik geleceğimizi bir kırmızı çizgi olarak kabul ediyorum. Buradan hareketle milletimizi kaygılandıran ve her geçen gün daha büyük bir tehdit haline gelen sığınmacı problemine bu çatı altında son verileceğine inanıyorum.”

Gazeteci Barış Yarkadaş da evvelki akşam toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda Güçlü’nün YETERLİ Parti’ye katılacağını duyurarak, “Edindiğim bilgiye nazaran, Zorlu’nun rozetini UYGUN Parti Genel Lideri Meral Akşener takacak. Habertürk muharriri Kuvvetli bu biçimdece bir daha faal siyasette yer alacak” demişti. (HABER MERKEZİ)