Gizemli Balina: Dogecoin ve 3 Altcoin İçin Bu Düzeylere Hazırlanın!

İsmail

New member
Tanınan bir kripto analisti olan Kaleo, güncellemelerini üç altcoin üzerinde paylaşırken Dogecoin (DOGE)’de de bir kırılma öngörüyor. Kaleo’nun varsayımlarını Kriptokoin.com olarak sizler için derledik…

Kaleo: Burada daha fazla Dogecoin aldım! Yükseliş bekliyorum

“Kaleo” olarak bilinen analist, Bitcoin çiftinde (DOGE/BTC) kritik bir direnç düzeyine karşı savaşırken, 365.000 takipçisine daha fazla göğüs kripto para Dogecoin (DOGE)’den biriktirdiğini söylüyor. Kaleo bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DOGE/BTC. Burada daha fazla Dogecoin aldım.

Analist DonAlt da yakın vakitte DOGE’ye yönelik yükseliş iddiasında bulundu ve %30 daha yüksek bir fiyat gayesi belirledi. DonAlt mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu heyetim aslında pek hoş.

Kaleo: ADA ve HNT için hayli iyimserim! Bu seviyeler…

Geçen hafta Kaleo, akıllı kontrat platformu Cardano’nun önümüzdeki aylarda %604 toparlanabileceğini tahmin etti. Kripto analistine bakılırsa, ADA/BTC ani direncinin üzerine çıktıktan daha sonra kestirimi için hakikat yolda görünüyor. Kaleo mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ADA/BTC göndermeye devam etmek üzere.

Yakından takip edilen kripto boğası, yakın vakitte Helium’un mahallî tokeni olan HNT için yüksek umutlar lisana getirdi. Analist altcoin için yükselişini ikiye katlıyor ve HNT’nin hem Bitcoin çiftinde (HNT/BTC) tıpkı zamanda USD çiftinde çıkış yaptığına inanıyor. Kaleo hususa yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Helium konusunda hala son derece optimistim. Son düşüş, BTC çifti grafiğindeki son HTF kırılmasının pak bir bir daha testinden öbür bir şey değildi.

Kaleo: Altcoin projesi LUNA bir kopuşun eşiğinde…

Kaleo ayrıyeten uzun müddettir stablecoin odaklı DeFi (merkezi olmayan finans) platformu Terra (LUNA) konusunda da optimist. Kripto strateji uzmanına nazaran, LUNA bir kopuşun eşiğinde. Kaleo hususa yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

LUNA, fiyat keşfine kuvvetli bir dönüş yapmaya hazır görünüyor. En son birikim periyodunun günlük kapanışından direncin üzerine çıkmanın eşiğinde ve bu, bu koşudaki öteki küçük aralıklar için son derece yükselişti.