UYGUN Parti’de ‘yetki’ istifası

kunteper

Member
UYGUN Parti Gaziantep Vilayet Başkanlığı misyonundan istifa eden Oğuz Hocaoğlu, basın toplantısı düzenledi. Gaziantep teşkilatındaki tespitleri rapor halinde Genel Lider Meral Akşener’e sunduğunu tabir eden Hocaoğlu, kuruluş etabında oluşturulan idaresi revize etmek için de yetki istediğini söylemiş oldu.

Mevcut vilayet ve ilçe teşkilatlarının ÂLÂ Parti’yi Gaziantep’te güzel bir noktaya taşıyacak yapıda olmadığını aktaran Hocaoğlu, şunları söylemiş oldu:

“İYİ Parti Vilayet Başkanlığı’ndan ayrıldım lakin partinin bir neferiyim. bakılırsave geldiğimde Gaziantep’te, YETERLİ Parti’yi iktidar yapacağıma dair kelam vermiştim. Bunu yapamazsam da istifa edeceğimi söylemiştim. Yaptığım tespitleri rapor olarak genel liderimize sunmuştum. Kuruluş kademesinde idare oluşturuldu ve bunun revize edilmesi gerektiğini söylemiş oldum. Zira mevcut vilayet ve ilçe teşkilatlarımız partimizi iktidara taşıyacak yapıda değil. Bu değişim için yetki istedim. Kabul edilmeyince de istifamı istedim.”

Hocaoğlu, istifasının akabinde her kademeden telefon aldığını, lakin DÜZGÜN Parti Gaziantep milletvekili Hüseyin Filiz’in kendisini aramadığını, yüksek istişare şurası üyeliği ile genel lider danışmanlığı bakılırsavlerinin ise genel merkezin vereceği karara göre şekilleneceğini belirtti. (DHA)