Ulusal Biyoçeşitlilik Gelecek Merkezi'nin yetenek çağrısına katılmak için son günler

oKMaDeM

New member
Katılım için son günler yetenek çağrısı ile ilgili Ulusal Biyoçeşitlilik Gelecek Merkezi (NBFC) hitap edilen 60 gelecek nesiller için daha sürdürülebilir bir gelecek garanti etmek amacıyla profesyonel ve bilimsel hedeflerini biyolojik çeşitliliğin korunmasına ve geliştirilmesine yönlendirmeye istekli parlak beyinler.

Daha fazla yatırım yapacaklar 2 milyon euro Ülkemizin biyolojik çeşitliliğinin izlenmesi, korunması, restorasyonu ve değerlendirilmesi için yeni girişimci fikirlerle somut eylemler gerçekleştirerek Merkezin kuruluş hedeflerini destekleyenleri desteklemek.

İklim değişikliği, kirlilik, ekosistemlerin sömürülmesi ve bozulmasıyla bağlantılı zorlukların üstesinden gelmek için yenilikçi ve ileri teknoloji yaklaşımlarını benimsemek artık her zamankinden daha gerekli. Seçilen 60 katılımcı bir tane alacak 30.000 Euro'luk bireysel bursve biyoçeşitlilik alanında iş fikirleri, hizmetler ve yenilikçi modeller geliştirmek için yararlı olan çapraz beceri ve bilgi edinme amaçlı bir eğitim, mentorluk ve ağ kurma yolunun kahramanları olacaklar.

program Beceri Geliştirme iki ayrı yola ayrılacak. A idariBiyoçeşitlilik alanında yenilikçi kurum ve işletmelerin gelişimini takip etmekle ilgilenen yenilikçi yönetici adaylarını hedefliyoruz. Program sonunda bir proje çalışması geliştirmeleri istenecek katılımcıların yönetim becerilerinin arttırılması amaçlanmaktadır. Küfün ikinci yolu girişimcibiyoçeşitlilik alanında iş fikri geliştirmek isteyen adaylara yöneliktir. Nihai hedef, bir iş ve teknoloji planı geliştirmek, bir start-up'ın fizibilitesini desteklemek ve yeni teknoloji ve ürünlerin kullanışlılığını gösteren bir kavram kanıtı oluşturmak olacaktır.

Eğitimin sonunda katılımcılar projelerini sunacak ve En iyi 10 proje çalışması veya iş planı atanacak 30.000 euroluk ödül.

Beceri Geliştirme yolundan önce bir eğitim kampı Yedi gün boyunca tüm adaylara açık olacak ve sonunda 60 katılımcı seçilecek.

Toplam 8 ay sürecek olan eğitim programı; altı kursbirkaç İtalyan şehrinde yerleşik: Biyoçeşitliliğin restorasyonu için doğa bazlı çözüm (Montelibretti, Roma); NBFC veri ve içeriğini paylaşmak, iletişim kurmak ve kullanmak için gelişmiş sistemlerin geliştirilmesi (Lecce); Biyolojik çeşitlilik ve refah (Milano); Balıkçılık ve su ürünleri yetiştiriciliğinde biyolojik çeşitlilik ve üretimin uygulanması (Fano ve Bologna); Biyoçeşitlilik konusunda yenilikçi iletişim modelleri (Venedik); Biyoçeşitliliğin izlenmesi (Palermo'da).

UpSkilling programı şunları içerir: 150 saatlik ön dersbiyoçeşitlilik uzmanları ve profesyonelleriyle şahsen ve uzaktan, 150 saat deneysel aktivite. Onlardan da bekleniyor iki eğitim ziyareti İtalyan ve yabancı mükemmeliyet merkezlerinde ve kuluçka merkezlerinde ve atölyeler Katılımcıların yatırımcılar ve risk sermayesi ile tanışma fırsatı yakalayacağı final.