Ünlü sanatkardan programda şok itiraf

Karbulut

Member
Armağan Çağlayan‘ın YouTube kanalında yayınlanan Dur Bir Dinle programının bu haftaki konuğu müzikçi Semiha Yankı oldu. “Seninle Bir Dakika” ve “Delisin” isimli kesimlerle hafızalarda yer edinen Yankı, hayatına dair kıymetli itiraflarda bulundu.

İNŞAAT PERSONELİ SALDIRDI

yıllar evvel ağabeyini vefatına şahit olduğunu söyleyen Yankı, meskeninde uğradığı cinsel saldırıyı da tüm bilgileriyla anlattı. 63 yaşındaki müzikçi, “Adam üzerimi parçalarken feryadı komşular duydu. Ben çırılçıplak kaldım paramparça terasta. İçeriye koştum ruhsatlı silahım vardı onu aldım” diye konuştu.

Semiha Yankı’nın itiraflarından satır başları şu biçimde:

“SANA AŞIK OLDUM DEDİ”

“Çengelköy’deki konutumun karşısında inşaat vardı. Oradaki bir personel takmış bana kafayı. Meskendeki çalışan hanımı markete yolladım, ben de meskende terasta oturuyordum. hanımı beklerken biri geldi geriden. Seninle konuşmak istiyorum dedi lakin baş bir dünya. Ne istiyorsun falan dedim. ‘Ben sana aşık oldum’ dedi. sonrasındasında biz boğuşmaya başladık.

“ÇIRILÇIPLAK KALDIM”

Adam benim üzerimi parçalarken sesimin feryadına konuttaki çalışan kızın aşık olduğu adam koşmuş. Adamın başına tekme atıyor beni bırakmıyor. O kadar yapışmış bana. daha sonra beni bir biçimde kurtardılar. Çırılçıplak kaldım terasta. İçeriye koştum ruhsatlı silahım vardı onu aldım. daha sonra bu adamı yakalayıp mahpusa attılar.

“KENDİMİ ÖLDÜRÜRDÜM HERbiçimde”

3,5 sene yedi ve çıktı. Artık kim bilir hangi bayanın başına bela olmuştur. Bu olay sebebiyle ben 8 sene psikoloğa gittim, tedavi gördüm. Bana tecavüz edilmemesine karşın uzun müddet konuşamadım, çenem kitlendi. Tecavüz edilseydi kendimi öldürürdüm herbiçimde.”