Ünlü Milyoner, Bu Altcoin’i Eleştirdi: Kaçınılmaz Sona Gidiyor!

İsmail

New member
“Shark Tank” yıldızı Kevin O’Leary, CNBC’ye son iştiraki sırasında Ethereum (ETH)’u eleştirdi ve en büyük altcoin projesinin ölçekleme sıkıntılarına değindi.

Kevin O’Leary Ethereum’un “fazlaca yavaş” olduğunu söylüyor

CNBC’deki son açıklamaları sırasında, Ethereum’u eleştiren ve yeni altcoin projeleri tarafınca geçileceğini düşünen O’Leary, şunları deklare etti:

Bir kullanıcı olarak Ethereum (ETH)’u fazlaca yavaş buluyorum. Ve bu biçimdece, ortaya çıkacak diğer Blockchain’ler olacak.

Son vakit içinderda Cardano, Solana ve Polkadot üzere projeler kuvvetli Ethereum rakipleri olarak ortaya çıktı. O’Leary ayrıyeten, merkezi olmayan finans kesimi konusunda optimist olduğunu belirterek, kesimin en büyük iki kripto para ünitesinden çok daha geniş olduğunu da kelamlarına ekledi.

Bitcoin ve altcoin projelerine kurumsal yatırımcı geliyor

O’Leary, kripto para ünitelerinin çabucak hemen kurumsal bir varlık olarak görülmediğini sav ediyor ve Bitcoin’in sonunda bu statüye kavuşacağına inanıyor. Fakat, uyumluluğun ehemmiyetini vurgulayarak düzenleyici netlik olması gerektiğini söylüyor:

Düzenleyici uygun olmadığını söylerse kriptoya karışmak istemiyorum. Ofsayt olmayı göze alamam. Uyumsuz olmayı göze alamam.

Trilyon dolarlık fırsat

“Shark Tank” yıldızı, ABD Menkul Değerler ve Borsa Kurulu borsada süreç bakılırsan bir fona yeşil ışık yaktığı takdirde Bitcoin piyasasına bir trilyon doların daha akacağını kestirim ediyor:

Bitcoin’e öbür bir trilyon dolar bedelinde alım olacağını düşünürdüm. Ve çabucak hemen buna sahip değiliz, lakin bu fırsat.

Bu ortada, Bloomberg’den Eric Balchunas, Kasım ayında SEC’in bir ETF’yi onaylamasının olası olduğunu söylemiş oldu.