Ünlü Ekonomist: Bu Altcoin’e Bakın, Sıradaki Ethereum!

İsmail

New member
Real Vision ve Küresel Macro Investor’ın kurucusu Raoul Pal vermiş olduğu yeni bir röportajda, akıllı mukavele platformu Solana’nın Ethereum (ETH)’nin 2017 boğa döngüsünün ayak izlerini takip ettiğine inandığı için, bu döngünün en âlâ performans gösteren kripto paralarından biri olmaya hazır olduğunu söylüyor. Kriptokoin.com olarak Raoul Pal’in röportajından değerli kısımları sizler için derledik.

Raoul Pal: Solana (SOL), 2017 boğa döngüsündeki Ethereum (ETH)’den daha süratli büyüyor

Marco gurusu Raoul Pal, Solana (SOL)’u kripto piyasalarında bir daha sonraki büyük kripto para haline getirebilecek temel faktörleri şöyle tanımlıyor:

Ben ona bakıyordum. Bununla ne yapacağımdan emin değildim ve daha sonra bunun bu döngünün Ethereum (ETH)’si olduğunu düşünmeye başladım. ETH’nin büyük yeni şey olduğunu hatırlıyor musunuz? Bence bunun sebebi, dahil olan tüm insanların kabullenme, benimseme suratının gülünç olması. Demek istediğim Solana (SOL), o döngüde Ethereum (ETH)’nin yaptığından daha süratli büyüyor

“her insanın Cardano’dan (ADA) beklediği şeyi, aslında şu anda Solano gerçekleştiriyor”

Marco gurusu Raoul Pal, takip ettiği Solana’ya ait olarak değerlendirmesine şu doğrultuda devam ediyor:

Uygulama sayısı, ekosistem, güya biri bana ekosistemin bir çizelgesini göndermiş üzere. Solana (SOL) ile halihazırda çalışan 300 kişi var. ‘Tamam, bu gerçek ve bu hiç birimizin aklımızın alamayacağı bir süratte oluyor’ üzere bir şey.

Raoul Pal kelamlarına, Solana’nın en yeterli kripto para ünitelerinden biri olma yolunda Cardano’dan (ADA) daha güzel performans gösterdiğini gördüğünü ekliyor:

Görünüşe göre her insanın Cardano’ya (ADA) olmasını istediği şey, aslında şu anda Solano’ya (SOL) oluyor. Bu, Cardano’nun vakit içinde değişmeyeceği manasına gelmiyor, fakat Solana (SOL) bu döngüyü kazanmış üzere görünüyor. Göze çarpan kripto para, ana paralardan biri haline geliyor.

Yazının yazıldığı sıralarda Solana (SOL) son 24 saat ortasında %1,34 düşüşle 137,88 dolardan süreç görüyordu. Kripto para bu ay ortasında tüm vakit içinderın en yükseği (ATH) olan 214,96 dolara yükseldi ve daha sonrasında kripto piyasasındaki sarsıntıyla birlikte sert düşüşler gördü. Coinmarketcap sıralamasında 7. sırada olan Solana’nın piyasa kıymeti yaklaşık 40,7 milyar dolar düzeyinde bulunuyor.

Solana (SOL) haftalık grafik / Kaynak: CoinMarketCap