Ünlü Balina, Uçmaya Hazır 3 Altcoin’i Paylaştı: Bir Çanta Aldım!

İsmail

New member
Tanınan kripto stratejisti Kaleo, son derece sıcak bir altcoin projesinin muhtemelen yükselmeye devam edeceğini söylüyor. Ayrıyeten ünlü balina, iki altcoin projesi hakkında da yükselişli kestirimler yapıyor. Kriptokoin.com olarak, ünlü balinanın iddialarınız sizler için derledik…

Kaleo: Bu altcoin nitekim delirmek üzere…

Ünlü balina Kaleo, 360.000 takipçisine, akıllı kontrat platformu Solana’nın (SOL) son yükseliş momentumunun, Ethereum rakibinin yeni bir ralli başlatmasını beklediği için, muhtemelen bitmediğini söylüyor. Kaleo mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

SOL muhtemelen 100 doların biraz altında HTF (yüksek vakit aralığı) direncine ulaşmaya devam ediyor.

Stratejist ayrıyeten Solana’nın Bitcoin çiftinde (SOL/BTC) büyük bir kırılmaya hazırlanıyor üzere göründüğünü söylüyor. Kaleo bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

SOL/BTC: Bu direncin üzerine çıkın ve bu sahiden delirmek üzere.

Kaleo: CHZ yeni yükseklere koşuyor!

Kaleo ayrıyeten, spor odaklı fintech platformu Sosyo.com’un mahallî tokeni Chiliz‘in (CHZ), Mart ayından bu yana altcoin fiyatını amorti eden çapraz direnci ortadan kaldırmak için hazırlandığını söylüyor. Kaleo bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Burada CHZ’ye göz kulak olmak… NFT tokenleri bir daha sürat kazanmaya başlıyor ve Chiliz’in burada HTF direncini kırabildiğinde, hareketin onu baharın en yüksek düzeylerine çıkarmasına şaşırmayacağım.

Kaleo: Bu altcoin projesinde çift haneli sayıları arıyoruz! Bir çanta aldım…

Analistin gözüne kestirdiği başka bir altcoin, Solana Blockchain’i üzerine inşa edilmiş otomatik bir piyasa yapıcısı (AMM) olan Raydium (RAY)’dur. Kaleo’ya nazaran RAY, şu anki 7,23 dolarlık kıymetinden %100’lük bir artış başlatmak için hazırlanıyor. Kaleo hususa yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

RAY: Solana ekosistemi projeleri, öbür bir ayağı daha yükseğe çıkarmaya hazır görünüyor. Yeterli pozlama olmadığına karar verdim. Bu yüzden devam ettim ve bir çanta RAY kaptım. 19 Mayıs çöküşünden dirence çift haneli sayılara geri dönüş arıyoruz.

Kaleo: Bir torba DOGE alın ve unutun gitsin!

Bu ortada bir kripto para ünitesi traderı, balina ve tanınan bir Twitter tabanlı analist olan Kaleo, kısa mühlet evvel takipçilerine bir “torba” Dogecoin almalarını ve daha sonra unutmalarını tavsiye etti. Kaleo, “Bir torba al. Unut gitsin. Bu sonbaharda meme’lerin tadını çıkar,” tabirlerini kullandı.