Ünlü Balina, 3 Altcoin’e Gözleri Çevirdi: Canavar Rallileri Geliyor!

İsmail

New member
Yakından takip edilen kripto stratejisti ve trader’ı Kaleo, gözden kaçan bir altcoin projesinin yükselmesini beklerken Solana ve Terra için canavar rallileri öngörüyor. Kriptokoin.com olarak, analistin kestirimlerinin bilgilerinı sizler için derledik, birlikte inceleyelim…

Kaleo: SOL şu ana kadar tam olarak planlandığı üzere oynuyor!

Kesimde “Kaleo” olarak bilinen analist, 393.800 Twitter takipçisine, Ethereum rakibi Solana’nın (SOL) düşüş trendinden çıktığını ve şu anda büyük bir rallinin birinci basamaklarında olduğunu söylüyor. Kaleo bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

SOL şu ana kadar tam olarak planlandığı üzere oynuyor.

Analistin grafiğine bakılırsa, SOL 300 dolara kadar yükselebilir ve mevcut kıymetinden yaklaşık %80’lik potansiyel hasılatlar elde edebilir.

Ünlü balina: Bu altcoin, Bitcoin’e karşı güç işaretleri veriyor!

Ünlü balina Kaleo’nun radarındaki bir başka altcoin ise merkezi olmayan finans (DeFi) ödeme ağı Terra. Kaleo’ya nazaran Terra, bir yükseliş devam modeli olan düşen bir kama yapısından çıktıktan daha sonra Bitcoin’e (LUNA/BTC) karşı güç işaretleri veriyor. Kaleo hususa yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

LUNA/BTC. Tam göndermeye başlamak için hazırlanın.

Paritenin şu anki 0,0009 BTC (44,37 dolar) kıymetinden Kaleo, 0,002 BTC (98,61 dolar) amacına %122’nin üzerinde çıkar bekliyor.

Kaleo: QTUM daha da yükselmeye hazır görünüyor

Kaleo ayrıyeten işletmeler için bir Blockchain platformu olan QTUM’a da bakıyor. Kaleo’ya nazaran, QTUM, takviye olarak evvelki yüksek vakit çerçevesi (HTF) direncini bir daha test ettikten daha sonra daha da yükselmeye hazır görünüyor. Kaleo mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

QTUM burada sağlam görünüyor. Çok yıllı taban aralığından HTF çıkışı ve akabinde yeni bir yükseliş için hazır görünen bir daha testte birikim…

Analist Pentoshi, bu 2 altcoin projesinde yükseliş bekliyor

Tanınan Twitter analisti Pentoshi, Bitcoin yükselmeye devam ederken iki altcoin projesinin ona eşlik etmeye hazır olduğunu söylüyor. Pentoshi, 1.60 doların üzerinde daha fazla alıcı bulduktan daha sonra sıçramaya hazır göründüğünü söylemiş olduği merkezi olmayan Blockchain protokolü Algorand’a (ALGO) değiniyor. Stablecoin DEX’i Curve Finance’in idare token’i Curve (CRV) geldiğimizde, Pentoshi CRV’nin 2,77 doları takviyeye çevirdiğinde 3,80 dolara koşabileceğini varsayım ediyor.