‘Troll’ tartışmasında ‘Cumhur Frankfurt’ özür diledi

kunteper

Member
DUVAR- Twitter’da yaptığı haber paylaşımlarıyla bilinen İbrahim Haskoloğlu’nun “şahsi ayrıntıları hukuka karşıt yolla ele geçirdiği” savıyla tutuklanmasının akabinde bilhassa AK Partililer içinde toplumsal medya üzerinden başlayan tartışma ‘özür’le bitti.

Haskoloğu’nun tutuklanması daha sonrası AK Partili isimlere yakınlığıyla bilinen “Cumhur Frankfurt” isimli Twitter kullanıcısı Meclis Lideri Şentop’u Twitter’da etiketleyerek, “Arkadaşa tütün ve pak don lazımmış” dedi.

Bu tabirlerin akabinde Şentop’tan cevap geldi. Birinci evvel, “Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma” sözlerini kullanan Şentop, akabinde da “Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. Birinci sefer bozuyorum prensibimi. Ancak suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken karşılığı vermek icab ediyor kimi zaman” sözlerinin yer aldığı paylaşım yaptı.

‘SAĞOLSUNLAR BÜYÜKLÜK VE ANLAYIŞ GÖSTERDİLER’

Şentop’un sert çıkışından 1 gün daha sonra ‘Cumhur Frankfurt’ isimli kullanıcı Şentop’u arayarak özür dilediğini duyurdu: “Az evvel Meclis Liderimiz Mustafa Şentop’u arayarak kendilerine Cumhur Frankfurt’a has üslup konusunda haddimi aştığımı ve hiç bir taraf ile kontaklı olmadığımı söz ettim. Sağolsunlar, büyüklük ve anlayış gösterdiler. Yalnızca tenhada özür dilemeyeyim istedim.” (HABER MERKEZİ)