Teşebbüsçü, SHIB Varsayımını ve Günde Nasıl 12.000 Token Topladığını deklare etti!

İsmail

New member
Teşebbüsçü Hai Dinho, eski bir dizüstü bilgisayardan günlük 12.000 Shiba Inu tokenini nasıl topladığını paylaşıyor. Kripto madenciliği, başka madencilerden oluşan bir havuzdaki denklemleri doğrulama sürecidir ve bilgisayar tarafınca işlenen her doğrulama ile kripto para ünitesi ile ödüllendirilirsiniz. Hai Dinho, kripto madenciliği seyahatini anlattı. Detaylar Kriptokoin.com’da.

SHIB tokeni topladı

Pandemi sırasında 12 GPU madencilik çiftliği kurdu, 11 helium aktif nokta madencisini satın aldı, KDA Madenciliğini bir ASIC ile başlattı ve pay ispatı ağlarında kripto para ünitelerini stake etti. Hai Dinho, toplumsal medya platformu TikTok’ta bir izleyici kitlesi oluşturdu ve gerisinde sadık bir kripto madenciliği topluluğu var. FED‘le ilgili kripto düzenlemelerine karşın, teşebbüsçü Hai Dinho, kripto madenciliğini bir işletmeye nasıl dönüştüreceğini buldu. 25 Ekim 2021’de, Shiba Inu tüm vakit içinderın en yüksek düzeylerine ulaşmasından 2 gün evvel, yaklaşık 100 dolar karşılığında 2,5 milyon SHIB satın aldı. “Ama daha sonra onu kullanmak için hesaplamalar yaptım. Çok eski bir dizüstü bilgisayarla madencilik yaparak 4 ay ortasında birebir ölçüde token, yaklaşık 1,5 milyon Shiba Inu kazanacaktım” dedi.

Hai Dinho, yeni başlayanlar için uygun olduğundan bahsetmiş olduğu unmineable.com sitesini kullandı. Dinho’nun GPU madencisi, günlük olarak yaklaşık 12.271 Shiba Inu tokeni üretecek olan 22.8 m/s’de kaydedildi. CPU tabanlı dizüstü bilgisayarı öbür bir madencilik havuzunda, web sitesine bakılırsa günlük 2052 Shiba yahut ayda 61.568 Shina kazandıran 3594 hash suratında kayıtlı bir performansa sahip. Dinho, SHIB tokeninin gerisindeki topluluğu Dogecoin’inkiyle karşılaştırıyor. Dogecoin‘de olduğu üzere, SHIB’nin popülerlik kazanmaya devam etmesini ve bu biçimdece bedelini artırmasını bekliyor. “Bu yılın başlarında Elon Musk Dogecoin hakkında konuşuyordu. Dürüst olmak gerekirse, Doge’nin bununla bir şey yapacağını düşünmemiştim. Ancak kopyalanan şey çılgınca ve bunun SHIB ile olma mümkünlüğünü dışlamazdım. SHIB’in, Dogecoin’in yaptığıyla tıpkı şeyi yansıtabileceğini düşünüyorum.”