Tarihi Fiyat Hareketlerini Önbakılırsan Balina: Bu 2 Altcoin’e Yükleniyorum!

İsmail

New member
“Flood” ismiyle bilinen ünlü balina ve usta trader, kripto para portföyünü bir daha şekillendirdiğini açıklıyor. Gizemli balina, bir altcoin projesine yüklendiğini vurguluyor.

Flood: Bitcoin ticaretinden elde ettiğim kârı, önder altcoin ETH’ye aktardım

Başarılı analist Flood, yeni bir tweet’te, Bitcoin (BTC) ticaretinden elde ettiği kârı önde gelen akıllı mukavele platformuna taşıdığını söylüyor. Flood hususa yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kimi BTC kârlarını ETH’ye döndürmek. Yakalamaca oynadığını düşünüyorum.

Flood, kripto türevleri ticaret platformu FTX’in (FTT) mahallî tokeninden küçük ölçülerde satın aldığını da ekliyor. Kripto para analisti, son birkaç hafta ortasında 29 dolar ile 37 dolar içinde değişen FTT’nin Bitcoin fiyatı ile pek alakalı olduğunu belirtiyor. Ayrıyeten analist, bu altcoin yatırımı ile düşük süreç fiyatlarından de yararlanacağını vurguluyor. Flood mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Burada az ölçüde FTT satın aldım. Çok uzun müddettir bu 33 dolar aralığında birikti. BTC ile üst taraflı yüksek korelasyon. Ayrıca indirimli fiyatlara gereksinimim var teşekkürler.

Ünlü Balina Flood: FTT tokeni satın aldım! kuvvetli görünüyor

Analist açıklamalarına göre, 94.490 doların üzerinde pahaya sahip 3.209,99 FTT tokeni satın aldı. Yakın tarihindeki bir FTX Podcast röportajında Bitcoin balinası, kripto piyasasının beş yıl ortasında temeller açısından büyük ölçüde büyüdüğünü vurguluyor. Flood bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Piyasa artık yasallaştırılmış üzere. Demek istediğim, sahiden daha profesyonel ve sofistike bir pazara dönüşüyor ve bu, şu anda ne teklif edildiğini ve mevcut pazar yapısına bildiğiniz üzere yansıyor… Birkaç yıl evvel bile Bitcoin, ticaret yapmak için epeyce garip bir varlık üzereydi ve şu anda sahip olduğumuza kıyasla fazlaca likit değildi… Sahiden tüm bu OTC (tezgah üstü) kanalları ya da en azından daha küçük ticaret için olan rastgele bir şey yoktu. Türev piyasasının ne kadar patladığını görmek muhakkak ilginç…

İşte usta analist Flood’un başarılı varsayımları

Kriptokoin.com
olarak daha evvel bildirdiğimiz üzere Flood, Bitcoin’de fazlaca kıymetli fiyat hareketlerini yanlışsız bir biçimde öngördüğü bir geçmişe sahip. Ayrıyeten başarılı analist, Bitcoin’de geçtiğimiz devirlerdeki yükselişleri de başarılı bir biçimde öngördü.

Ayrıyeten ünlü analist Flood, Bitcoin 17.638 dolarlık en düşük düzeye kaymadan evvel, 4 Aralık’ta kripto piyasasının mevcut geri çekilmesini doğru bir biçimde bildi. Yılın başında Flood, Bitcoin’in 2021’in birçoklarını 50.000 doların üzerinde harcayacağına ve merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Synthetix’in idare tokeninin bu yıl 24 doların üzerinde süreç yapacağına dair yavuz bir iddia yaptı ve bunları da gerçek öngördü.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com rastgele bir kripto para ünitesinin yahut dijital varlığın satın alınmasını yahut satılmasını önermez yahut Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu niçinle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin müellifleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık yahut hizmetler ile ilgili rastgele bir süreç yapmadan evvel kendi araştırmalarını yapmalıdır.

İhtar: Kriptokoin.com’un haber içerikleri kaynak gösterilip, link verilmeden alıntı yapılamaz, kanuna karşıt ve müsaadesiz olarak kopyalanamaz, diğer yerde yayınlanamaz.