Tanınan Analistten Chainlink Varsayımı: İnanın, Bu Düzeyleri bakılırsaceğiz!

İsmail

New member
Kripto para analisti Benjamin Cowen, en güzel oracle altcoin projesi Chainlink (LINK)’in yazgısının Bitcoin’e bağlı olduğunu söylüyor. Fakat analist, LINK’in bu döngüde 55 doları bakılırsaceğini belirtiyor.

Benjamin Cowen: Tanınan altcoin LINK, Bitcoin oynaklığını sevmiyor

Tanınan analist Benjamin Cowen, 463.000 YouTube abonesine, Bitcoin‘in piyasanın mevcut basamağını yönlendirdiğini söylüyor. Analiste bakılırsa, Chainlink (LINK) öbür altcoin’ler üzere, başlangıçta BTC’nin geçen ay geri çekilmesine reaksiyon verdi. Benjamin Cowen hususa yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

LINK, Bitcoin oynaklığını sevmiyor. LINK, Bitcoin’in değişken olmamasını sever ve son vakit içinderda Bitcoin nispeten değişken oldu. 10.000 dolardan 64.000 dolara çıktı, yine 30.000 dolara düştü, artık 37.000 dolardayız… Ne vakit bu oynaklık yatışsa, LINK’in toparlanmaya başlayabileceğini düşünüyorum. Fakat bu gerçekleşene kadar, sanırım bir süre beklememiz gerekiyor.

Benjamin Cowen: Çoklukla Chainlink (LINK), üst yanlışsız hareket eder

CoinGecko’ya bakılırsa LINK, yazım sırasında 22,5 dolardan süreç görüyor ve son iki haftada %22,4 düştü. Benjamin Cowen, oracle tahlil sağlayıcısının en sevdiği altcoin projelerinden biri olduğunu, zira “genelde vakte direndiğini” söylüyor. Benjamin Cowen bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ekseriyetle üst hakikat hareket eder. Olağan ki düşüş periyotları var… Ancak çoklukla üst yanlışsız hareket ediyor, bu yüzden onu epey seviyorum. Bir hafta sonu falan pompalayan projelerin peşinden koşmayı sevmiyorum. Vakte meydan okuyan projelere bağlı kalmak istiyorum.

Benjamin Cowen: Bence LINK bu döngüde 55 doların üzerine çıkacak

Analist ayrıyeten, kripto paranın ani fiyat hareketinin birçoklarının Bitcoin’in 20 haftalık SMA’sı (sıradan hareketli ortalama) ile olan alakası tarafınca belirleneceğine inanmasına karşın, LINK üzerinde yükselişe devam ettiğini söylüyor. Benjamin Cowen hususa yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bence LINK bu döngüde 55 doların üzerine çıkacak. Bir soru, bu yaz yapacak mıyız? Bence buna bağlı. Bitcoin’in ne yaptığına bağlı olduğunu düşünüyorum. Bitcoin 20 haftalık SMA düzeyinin üzerindeyse, bence bu katiyen mümkün… LINK’in gülünç ataklar yaptığı dört duruma bakarsanız, 2018 yılının Ocak ayında, 2019 yılının Temmuz ayında ve akabinde 2020 yılının Ağustos ayında ve daha sonra da burada 2021 yılının Mayıs ayındaydı… Bu dördünde de Bitcoin’in boğa piyasası takviye bandının üzerinde olduğunu biliyoruz.

Kriptokoin.com olarak daha evvel bildirdiğimiz üzere, daha fazla altcoin kestirimi için “Popüler Analist, Aldığı 8 Altcoin’i deklare etti ve “Patlayacak” Dedi!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com rastgele bir kripto para ünitesinin yahut dijital varlığın satın alınmasını yahut satılmasını önermez yahut Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu niçinle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin muharrirleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık yahut hizmetler ile ilgili rastgele bir süreç yapmadan evvel kendi araştırmalarını yapmalıdır.

İkaz: Kriptokoin.com’un haber içerikleri kaynak gösterilip, link verilmeden alıntı yapılamaz, kanuna muhalif ve müsaadesiz olarak kopyalanamaz, öbür yerde yayınlanamaz.