Subaşı: "Belediye icraat yerine slogan üretiyor"

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Subaşı: "Belediye icraat yerine slogan üretiyor"
CHP’li Didim Belediyesinin vaatlerine ve projelerine yönelik eleştirilerini sürdüren Subaşı, ortaya atılan vaatlerin boş olduğunu savundu. AK Partili Subaşı açıklamasında belediyenin projelerinden örnekler vererek, “Hepinizin de bildiği gibi AK Parti’mizin bir sloganı vardır, icraatlarımızı en iyi şekilde özetleyen. ‘Hayaldi gerçek oldu!’ sloganı. Yıllar önce, Didim halkının hayallerini gerçekleştirmek vaadiyle umut satan Belediye Başkanı, adeta ‘Hayaldi, hala daha hayal’ anlayışıyla çuvallamaya devam ediyor. Binlerce broşür bastırıp şunu yapacağız, bunu getireceğiz diye diye insanların gözünde arşa çıkanlar, şimdi halkın içine dahi çıkamıyorlar. Hoş nasıl çıkacaklar? Bundan önceki yazılarımızda da yapılmayanları, eksikleri yazdık fakat bugünkü biraz farklı. Zira verilen vaade baktığınız zaman, ‘Bu CHP’nin boyunu aşar, ne vizyonları, ne de çapları bunu yapmaya yetmez’ dersiniz. Merak etmeyin, zaten dediğiniz gibi oldu. Küçük işlerin partisi için gerçekten çok büyük bir söz. Didim’de yerli ve yabancı kulüplerin kamp yapabilecekleri tesislerin kurulması teşvik edilecek. Bırakın bu tür komplekslerin teşvik edilmesini; Didim Belediyesi kentte çitlerle çevrili bir beton alan inşa etmenin ötesine geçememiştir. Öte yandan kentin futbol kulüplerine bile sahip çıkamayan bir belediye, yerli-yabancı spor kulüplerini nasıl Didim’e getirecek merak ediyoruz doğrusu" ifadelerini kullandı. “BELEDİYE VURDUMDUYMAZ TAVIR İÇERİSİNDE”"Diğer vaat Yolcu Gemisi iskele projesi. Vaat ederken tam konum bile verebiliyorlar ama iş gerçekleştirmeye gelince ortadan kayboluyorlar" diyen Subaşı, şunları kaydetti: "Kruvaziyer gemi için iskele şarttır ama ondan önce şart olan sözünü tutan bir yöneticinin olmasıdır. Şayet bu söz yerine getirilseydi kente uğrayan kruvaziyer gemilerindeki yolcular sayesinde turizm olduğundan daha canlı hale gelirdi. Olanla yetinen belediyenin canlandırmak gibi bir derdi olmadığı için ne bu saydıklarımız, ne de yapılabilecek onlarca projeden faydalanamıyoruz. Didim halkının CHP yönetimiyle neler kaybettiğini gördüğünden eminiz. Öte yandan Belediye ve CHP İlçe Örgütü sanki Didim’de belli bir konumda değillermiş gibi vurdumduymaz bir tavır içerisindeler. Üstüne üstelik yapmadıklarını yaptık diyerek üste çıkma gayretine giriyorlar." "HER SÖYLEDİĞİMİN ARKASINDAYIM"Subaşı, sözlerini şöyle tamamladı: "Yaptığımız eleştiridir ve gayesi kimseyi küçük düşürmek değildir. Lakin bunca zenginliğe sahip Didim’in sefalet halinin sorumlusu söz verdiklerini yerine getirmeyenlerdir. Bu sorunları dile getirmemizi hazmedemeyenler, kendini dev aynasında zannedenler, sözlerimizi evirip çevirip kendi istediği gibi gören, bizi siyasi bilgisizlikle itham edenler önce kendi işlerini ne kadar iyi yaptıklarını ölçsünler. Doğruları söylemek, yazmak için bir görüşün tarafı olmanız gerekmiyor. Zekalarını üstün sananlar aslında kibirlerinde boğulduklarının farkında değiller. Yapılan sayfalarca haberin, yazılan onlarca köşe yazısının, gerçekleri objektif bir şekilde anlatmak gibi bir derdi olmazsa hiçbir hükmü kalmıyor. Oturduğu yerden ilçe yönetenlerin, oturduğu yerden yazı yazan kalemşörleri, masadaki ekmeği değil; Didim’de yok sayılan halkı kendilerine dert edinsinler. Dün de bugün de her söylediğimin, her yazdığımın arkasındayım. Darısı, belediye yandaşlığından gözü kapanıp yüzü kızaranlara”

ALINTIDIR