“Seni dakika dakika takip ediyorum”

kunteper

Member
Sedat Peker, İçişleri Bakanı Soylu’ya yönelik yeni paylaşımlarda bulundu. Peker, “Seni bakanlar konseyindeki konuşmaların dahil her yerde dakika dakika takip ediyorum” diye yazdı.

Organize cürüm örgütü yöneticisi olduğu argümanıyla hakkında yakalama sonucu çıkartılan Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik, Twitter’dan yeni paylaşımlarda bulundu. Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile mayıs ayından bu yana birinci sefer Diyarbakır ziyaretinde yan yana imaj verdi. Peker, Soylu’ya “Sayın Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çekildin diye sünnet çocukları üzere memnunluktan uçuyorsun. Sana kelam veriyorum bu sevincin uzun sürmeyecek; 15 Temmuz geçsin seni o denli bir yerden vuracağım ki (mecazi anlamda) akıl sıhhatini kaybedeceksin” dedi.

Peker paylaşımlarında “Seni bakanlar şurasındaki konuşmaların dahil her yerde dakika dakika takip ediyorum” tezinde bulundu.

Sedat Peker’in paylaşımları şöyleki:

1– doncu Süleyman görüntü çekerken sana söylemiştim ya goreceksin diye, bunlar sizin güzel günleriniz. Beni öldürmekten öteki kurtuluşunuz yok. Gerçi vefatım bile size kurtuluş olmayacak. Bakanlar şurası toplantısında anlatıyordun ya: Sedat Peker’i takip ediyoruz, şu an şu ülkede,

2– hem Türkiye’de hem bulunduğu yerde operasyon yapacağız diyordun ya, sen beni dakika dakika takip ederken ben de seni bakanlar konseyindeki konuşmaların dahil her yerde dakika dakika takip ediyorum. İçimden bir ses Bu denli geçmiş var, bu denli emek var, …

3– bana bunu yapmaz dese de içimdeki öteki ses de İnsanoğlu çiğ süt emmiştir tahminen de yapar diyordu. Yanlış adam, yanlış vakit, yanlış seçim, goreceksin. İstediğin şahısların dayanağını al, hiç bir tanesi benim dayanağını aldığım yerden büyük değil.

4– Siz onlarca milyar doları çalarken, beş altı bin TL maaş aldığı için ailesine bakamadığından ruhsal sıkıntılar yaşayıp intihar eden polislerin takviyesi benimle. Benim kız çocuklarımı ağlattığın üzere haksız yere ağlattığın tüm çocukların duaları benimle.

“15 TEMMUZ GEÇSİN SENİ O DENLİ BİR YERDEN VURACAĞIM Kİ”

5
– Devletin parasını çalıp hakkını yediğin, tüyü bitmemiş yetimlerin dayanakları benimle. fetocu diyip malına çöktüğün ancak aslında fetocu olmayan mağdurların takviyeleri benimle. özetlemek gerekirsesı Aziz ALLAH’ın dayanağı benimle. Zira yaptığınız zulümler Arşı Aleme ulaştı.

6– Gayretullaha savaş açan hiç kimse galip gelmemiştir. Vallahi yenileceksiniz, billahi yenileceksiniz. 15 Temmuz geçsin seni o denli bir yerden vuracağım ki (mecazi anlamda) akıl sıhhatini kaybedeceksin.

“ZEKAYA HÜRMET DUYMAYI ÖĞRENECEKSİN”

7
– Sayın Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çekildin diye sünnet çocukları üzere memnunluktan uçuyorsun. Sana kelam veriyorum bu sevincin uzun sürmeyecek. Tek darbede bir gözünü, bir böbreğini, bir kolunu, bir bacağını birden koparacam (mecazi anlamda).

8-…. Süleyman, 15 temmuzdan daha sonraki vakitte bekle beni, seni meczup edecem. Eline düdük verip başına huni takacam. Lakin merhametli davranıp ilaçlarının dozunu yükseltecem. Zekaya hürmet duymayı öğreneceksin, atılan tweetlere yenileceksin.”