“Sen ihanet ettin” denilince bu cevabı verdi

kunteper

Member
Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu’na bir emekli öğretmen, “Sen arkadaşlarına ihanet ettin” diyerek reaksiyon gösterdi. Davutoğlu, öğretmene cevaben ise ”Onlar bana ihanet etti” tabirlerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu, çeşitli ziyaretler kapsamında Kayseri’ye geldi. Partililer tarafınca Erkilet Havalimanında karşılanan Davutoğlu, Kayseri programında Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

Çarşı seyahatinde Genel Lider Ahmet Davutoğlu’nu durduran emekli öğretmen Burhan Karamustafaoğlu, “Biz, seni sevmiştik. Ne vakte kadar? Sen yol arkadaşına ihanet ettin, bu biçimdea kadar” dedi.

Bu konuşmalar üzerine Davutoğlu, kendisini ihanet etmekle suçlayan vatandaşa, “Onlar bana ihanet etti. Ben o kelamı tuttum, onlar tutmadı. Onlar damatlarını, yakınlarını varlıklı ettiler” yanıtını verdi.

Bir öteki vatandaş ise “Siz altın üzere adamsınız. Lakin HDP, CHP ve UYGUN Parti ile birlikte yol yürürseniz gözümüzde yoksunuz. Onların peşine düşecek kadar değişmediniz” dedi. Davutoğlu ise “Biz sizinle, Kayseri ile birlikteiz” yanıtını verdi. Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ettikten daha sonra STK ve muhtarlarla bir ortaya geldi.

Pdatv.com