Sedat Peker’den BAE tezi: Görüşüyorlar

kunteper

Member
Organize hata örgütü önderi olduğu nedeni öne sürülerek hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, toplumsal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye’nin görüşmesine ait kelamlara yer veren Peker, şu sözleri kullandı:

”1-Kıymetli dostlarım, şahsımın fetöcü olduğunu söyleyen biroldukca namussuz vardı, sizlerin de dikkatini çekmiştir. Lakin fetöcü hesaplar niçinse daima bana saldırırlar. Bu namussuzlara hiç saldırmazlar. Ayrıyeten süslü sülünün avanesi Birleşik Arap Emirlikleri ile görüşmeler başladı.

2- ‘Sen pılını pırtını topla yakında Türkiye’ye geliyorsun’ diyerek akıllarınca psikoloji dünyamda karamsarlık oluşturmaya çalışıyorlar. Ben her vakit birebir şeyi söylerim. Bana gülmek hoş, bana ölmek hoş, bana cezaevi hoş, sizden korkan sizin üzere olsun.

3- Beni yalnızca iki yerde boynumu eğik bakılırsabilirsiniz. Birincisi secde, ikincisi ise yere düşen birini kaldırmak için eğilmişimdir. Daima diyordunuz ya Sedat Peker hain, düşmanımız olan Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti diye, namussuzlar artık ne yazacaksınız?

4-Sedat Peker dost ve kardeş ülke Birleşik Arap Emirlikleri’nde turistik seyahat mi yapıyor diyeceksiniz? (Namus sözünü cinsiyetçilik maksadıyla kullanmıyorum, erdemi olanlar ve onuru olmayanları ayırt etmek için kullanıyorum. NAMUSUNUZ YOK LAN SİZİN !)”