Santiment, Ralli Yapacak 9 Altcoin’in İsmini Verdi!

İsmail

New member
Analitik firması Santiment’in datalarına nazaran, Axie Infinity (AXS), Monero (XMR) ve dört altcoin daha ralli için hazır görünüyor. Ayrıyeten şirket, DeFi altcoin’lerini de inceliyor ve kimilerine dikkat çekiyor. Kriptokoin.com olarak, bilgileri sizler için derledik, bir arada mevzuyu inceleyelim…

Santiment: AXS ve bu 5 altcoin fırsatlar sunuyor!

AXS ve XMR’nin yanı sıra firma, merkezi olmayan uygulama (DApp) platformu Quantum (QTUM), Web3 odaklı proje Ankr, Solana tabanlı likidite sağlayıcısı Raydium (RAY) ve XRP rakibi DigiByte’ı (DGB) öne çıkarıyor. Santiment mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Rastgele bir anda düşüş eğilimi gösteren yatırımcılar tarafınca çok derecede açığa alınan en az birkaç kripto para vardır. En son tahlilimiz, potansiyel fırsatlar için XMR, AXS, QTUM, ANKR, RAY ve DGB’nin negatif fonlama oranlarına dikkat çekiyor.

Santiment: Bu 3 DeFi altcoin’i boğa görünüyor!

Kısa periyodik bir sıkışma, piyasa çok ölçüde açığa satışa girdiğinde meydana gelir ve akabinde, tasfiyelerin zincirleme tepkisine ve ötürüsıyla kuvvetli bir ralliye niye olan beklenmedik bir fiyat artışıyla karşılaşılır. Firmaya bakılırsa, Monero’da düşüş yaşayan yatırımcılar kendilerini bu biçimde bir senaryoya karşı savunmasız hale getiriyor.

Santiment ayrıyeten merkezi olmayan finans dalının bu yeni yılda sağlıklı büyümeye hazır göründüğünü söylüyor. Firma, piyasanın birçok yatay süreç görürken, güç gösteren en boğa görünümlü DeFi kripto paralarından üçünü tanımlıyor. Santiment mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DeFi varlıkları 2022’ye başlarken kimi hoş büyüme işaretleri gösteriyor. YFI (Yearn.Finance), UNI ve AAVE şimdiye kadar hoş bir biçimde ilerliyor.