“Salaklara salak olduğunu söylüyoruz”

kunteper

Member
Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ “TekeTek” programında ailesinin alevi, kendisinin ise ateist ve sol görüşlü olduğunu söyleyen bir gencin mektubunu okuyarak gençlerin niye Zafer Partisi’ni desteklediğini deklare etti.

Ümit Özdağ’ın okuduğu gencin mektubunda şu sözler yer aldı:

“Bundan iki sene evvel Ümit Özdağ ile birebir siyasi partide, sempati duyacağımı söyleselerdi bunu kendime hakaret kabul ederdim. Ben ve ailem solun solundayız, sosyalistim ben. Arkadaşlarımın bir kısmı beni aforoz eder diye geçen gün konuşurken sizden bahsedince arkadaşım, ‘Ben esasen Zafer’e oy vereceğim’ dedi. Ben de ‘beni mi deniyorsun?’ diyince gerçek açığa çıktı. Biz 5 arkadaşlık kümesi, hepimiz alevi ve solcu, fazlacatan karar vermişiz sizi desteklemeye de herkes biri başkasına reaksiyon gösterir diye söylememiş.”

Fatih Altaylı’nın bu kelamlar üzerine Ümit Özdağ’a “Hangi münasebetle sizi destekliyorlar, hangi siyasetinizi destekliyorlar? Altında yatan sebep ne?” sorusuna Özdağ şu cevabı verdı:

“niçin Zafer Partisini istiyor gençlik. Zira biz sistem partilerinden farklıyız. Lafı ağzımızda gevelemiyoruz. Salaklara salak olduğunu söylüyoruz. Sığınmacıların bir örtülü istila olduğunu ve bunun Türkiye’yi bir iç savaşa götürmek istediğini, bu insanların vatanlarına dönmesinin bu oyunu bozacağını söylüyoruz. Zira biz bugünkü sistemin bir sömürü nizamı olduğunu biliyoruz.”

Ümit Özdağ kelamlarını şu tabirlerle sonlandırdı:

“Türkiye’de başta Selefi, FETÖ, PKK belasından daha sonra liberal solcular geliyor. Gerçek solculara hürmetim büyüktür. Solcu liberaller ise deve kuşu üzeredir, ne devedir ne kuş. Bunlar PKK ile de, FETÖ ile de işbirliği yapar.”