Rishabh, IPL 2025'te KKR'nin momentumuna karşı LSG'yi kırmak için sahte bir yaralanma yaptı mı? İnternet'in büyük iddiası

oKMaDeM

New member

Rishabh Pant liderliğindeki Lucknow Super Giants, üçüncü galibiyetlerini beş maçta kaydettirmek için Kalküta'daki Eden Garden'daki Kolkata Knight Riders'a dört galibiyet kaydetti. 20'de 238/3 puan almasına rağmen, LSG, Sunil Narine, Ajinkya Rahane, Venkatesh Iyer ve Rinku Singh'den müthiş bir Bating'den sonra korkuttu. Sonuçta, Pant'ın tarafı dört koşu kazandı. Ancak, Pant 13'in başında tıbbi katılım aldığında hayranlar merak edildi. KKR, Ajinkya Rahane ve Venkatesh Iyer ile tam akışta 12 denizde 149/2'ye ulaşmıştı. Pant sırtında bir sorun olması sevildi.

Tesisler, tıbbi moladan hemen sonra KKR, Ramandeep Singh, Angkrish Raghuvanshi, Venkatesh Iyer ve Andre Russell'ı birbirini takip eden kaybetti. Sosyal medya kullanıcılarının bir bölümü, 2024 T20 Dünya Kupası finalinde Güney Afrika'ya karşı 2024 T20 Dünya Kupası Finali sırasında Heinrich Klaasen'in tam akışında ne olduğu Pant'ın tıbbi zaman aşımı ile karşılaştırdı.

Rishabh Pant, IPL 2025'te T20 Dünya Kupası 2024 final vs KKR'nin sahte yaralanma taktiklerini kullandı mı?#Rishabhpant #IPL2025 #Dcvskkr #Pheakein jüribate #CrikketControversy pic.twitter.com/ookcpufine

– CricketWebs (@Cricketwebs_com) 8 Nisan 2025

Rishabh Pant, bir sakatlık ile oyunu yavaşlatma sanatında çok iyi !! Daha önce göller var #Kkrvslsg #Kkrvlsg pic.twitter.com/4fepm14cux

– Kriketçilik (@MidnightMusing) 8 Nisan 2025

KKR, Rishabh Pant'ın hamilığından dolayı Tonay'ın maçını kaybetti. KKR, Pant'ın yere uzanan yaralanma iddiasına kadar kokuyordu. O zaman meyilli kayıp duruşu. Rohit Sharma aynı taktiklerin yabancı bir ülkeye karşı pantolon tarafından kabul edildiğini söyledi.

– Saadev Mohanty (@Sahadevmohanty) 8 Nisan 2025

Rishabh Pant'ın Masterclass #Kkrvslsg pic.twitter.com/5hzcka5hzr

– utsav (@utsav__45) 8 Nisan 2025
Onun hakkında konuşmak; Tıbbi zaman aşımı 'T20 Dünya Kupası Finali sırasında, pantolon ilginç giriş yaptı. Yıldız Sports'a verdiği demeçte, “Momentumun aniden değiştiğini (Güney Afrika'nın lehine) ne yapacağımı düşünüyorum, 2-3'te bol miktarda koşu yapmışlardı, bu yüzden Dünya Kupası Finali'ne ne zaman geldiğini düşündüğümde ne zaman geldiğini düşündüm,” dedi Star Sports.

“Fizyodan zaman almasını istiyordum. Rohit Bhai dizimin iyi olup olmadığını sorduğunda, 'Bhaiya, direk Kar Raha Tha Tha' (tüm bunları harekete geçiriyordum) dedim. Bazıları ve eğer bir anın o çocuğunda çalışıyorsa, o zaman böyle bir şey yok.”

Bu makalede belirtilen konular