PCB Başkanı Mohsin Naqvi, Asya Kriket Konseyi Yeni Başkanlığı atadı

oKMaDeM

New member

Pakistan Kriket Kurulu (PCB) başkanı Mohsin Naqvi, Asya Kriket Konseyi'nin (ACC) yeni başkanı olarak atandı. Naqvi, Perşembe günü çevrimiçi bir toplantıda yeni ACC başkanı seçildi ve hemen sorumluluk alacak. Diyerek şöyle devam etti: “Asya Kriket Konseyi'nin başkanlığını üstlenmekten çok onur duyuyorum. Asya dünya kriketinin kalp atışı olmaya devam ediyor ve oyunun büyümesini ve küresel etkisini hızlandırmak için tüm üye kurullarıyla çalışmaya kararlıyım.”

“Birlikte, yeni fırsatların kilidini açacağız, daha fazla işbirliğini teşvik edeceğiz ve Asya kriketini benzeri görülmemiş yüksekliklere götüreceğiz.

Şubat 2024'ten bu yana PCB başkanı olan Naqvi, iki yıl boyunca ACC başkanı olarak görev yapacak ve SU SU SU SICS Sri Lanka Kriket (SLC) başkanı Shammi Silva'yı Pedler. Diyerek şöyle devam etti: “Asya Kriket Ülkesi'nin başkanı olarak hizmet etmek bir ayrıcalık oldu. Birlikte çalışan üyeler kurullarımızın kararlı taahhüdü, bölgedeki Accus'u yükseltmek için çok önemli oldu.”

“ACC'nin liderliği altında ACC Asya Kupası ticari hakları için en yüksek değeri güvence altına alan, yeni bir yol olayları yapısı getiren ve Asya'da Cricket'in sürekli gelişimi için yol açan önemli kilometre taşlarına ulaşan ICC Başkanı Bay Jay Shah'a uzatıyorum.”

SLC başkanı olarak yeniden seçilen Silva, “Ben adım attıkça, Bay Naqvi'nin yetenekli liderliği altında ACC'nin olağanüstü yolculuğuna devam edeceğine ve gelişeceğine dair tam bir güvenim var” dedi.

ACC ayrıca, Pakistan hükümetinin içişleri bakanı olan Naqvi'nin, Asya'nın ACC başkanı olarak dünya kriketinin merkez üssü olarak konumunu güçlendirerek birlik, yenilik ve stratejik büyüme üzerine odaklanan vizyoner bir yaklaşım getirdiğini söyledi.

“Liderliği altında, Asya Kriket Konseyi (ACC), kalkınma programlarına, gençlik katılımına ve Asya kriketinin küresel öneme sahipliğini artıran dinamik ve işbirliğine dayalı bir geleceği dört gözle bekliyor” diye ekledi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular