“Onu bir insan olarak onaylama”: Şarkıcı Rahul Vaidya Virat Kohli ile alay ediyor

oKMaDeM

New member

Virat Kohli, devam eden Hindistan Premier Ligi (IPL) ile meşgul olabilir, ancak saha dışındaki hayatının etrafında konuşuyor, nadiren sosyal medyadan ayrılıyor. Kohli'nin sosyal medya ünlüsü hakkındaki bir yazı üzerindeki sadece 'gibi' ', birkaç gün önce çığlıkların konuşması haline geldi ve Royal Challengers Bengaluru (RCB) ve Hindistan hamurunu açıklama yapmaya teşvik etti. Kohli, bir Instagram algoritması hatasının hesabından kaydedilen bir etkileşim yalvarmasıyla sonuçlandığını iddia ettikten sonra, sosyal medya sohbeti şarkıcı Rahul Vaidya içeri girmeden önce biraz yavaşladı. Avneet Kaur ile ilgili bir yazı ile etkileşim.

Ana Kehna Chaha Hoon Ki AAJ KE BAAD AISA HO SACTA HAI KI Algoritması Bohot Saare Fotoğraflar Cardend Jo Maine Nahi Kare gibi. Yani, Jo Bhi Ladki Ho (İleride, algoritmanın yapmadığım birçok fotoğrafı sevebileceğini söylemek istiyorum. Yani, kızlar), lütfen etrafında PR yapın çünkü bu benim hatam değil. Bu Instagram'ın hatası, tamam mı? “

Rahul ayrıca Kohli'nin onu Instagram'da görevde engellediğini iddia etmeye devam etti, ancak tıpkı RCB yıldızının HIMLF'yi önerdiği gibi bir 'Instagram aksaklığı' olabilir.

“Yani çocuklar, Virat Kohli beni hepinizin bildiği gibi engelledi. Sanırım bu da bir Instagram aksaklığı, Virat Kohli beni engellemedi. Instagram K algoritması ne bola hoga virat kohli ko ki, 'ek kaam kar, ana terf pe rahul vaidya ko blok korteti hoon'. Hain Na (Instagram'ın algoritması Virat Kohli'ye 'Rahul Vaidya'yı sizin adınıza engelleyeceğim' dedi) değil mi? “Oturumladı.

Sosyal medyada Virat hakkındaki gönderilerinden bu yana Rahul, kriket ikonunun hayranlarının bir hedefi oldu. Vaidya, Kohli'nin hayranlarının internetteki son faaliyetler konusunda sosyal medyada kötüye kullandıklarını iddia etti.

“Virat Kohli'nin hayranları Virat'tan daha büyük şakacılar!” Ailesini hedefleyen istismar üzerindeki öfkesini ifade etmeye devam etti, “Ve şimdi beni bu kadar iyi kötüye kullanıyorsun ama eşimi kötüye kullanıyorsun, bu hakla hiçbir ilgisi olmayan. Hepiniz Virat Kohli hayranları Joker! (Değersiz) Joker.”

Bu çok yanlış çocuklar … aile ko bhich me nhi Lana chahiye .. baaki apki mrzi .. !!!

DeKhte H Abb Rahul Vaidya Ke Kitne Milyon Takip KM Honge .. !!!
Şu andan itibaren 5.4 milyon … pic.twitter.com/ewvucnprpa

– Ankit Choudhary (@ankit7083) 5 Mayıs 2025
Bir zoom çağrısında Rahul, kriket oyuncusu Virat'ın hayranı olduğunu düşündüğünü iddia etti, 'onu bir insan olarak desteklemiyor'. Hatta Virat-Avneet hakkındaki görevinin sadece bir şaka olduğunu bile söyledi.

Heer, “Virat Kohli beni bir ara için engelledi. Sebep hakkında bile farkında değilim. Eskiden hayranıydım. Hala kriket oyuncusuyum, ama onu bir insan olarak onaylamıyorum.” Dedi.

Avneet Kaur'un göreviyle etkileşim hakkındaki açıklamasında Kohli şunları söylemişti: “Beslememi temizlerken algoritmanın yanlış kayıtlı etkileşime sahip olabileceğini açıklığa kavuşturmak istiyorum.

Bu makalede belirtilen konular