“Ne kadar duygusal …”: Mohammed Siraj, IPL 2025 Müzayede Snub'dan sonra RCB ile karşılaşmada

oKMaDeM

New member

Kraliyet Challengers Bengaluru'ya karşı yedi yıl sonra ilk kez Gujarat Titans'ın pacer Muhammed Siraj için ne kadar duygusal olarak oynuyor. Ancak Pacer, 3-19'u seçtikten ve takımının M. Chinnaswamy Stadyumu'nda sekiz küçük kapı kazanmasına yardımcı olduktan sonra, topu eline aldıktan sonra hepsinin yandığını söyledi. Siraj, hızını 140'ın üzerine çıkarak hızını getirdi ve Dörtlü'de 3-19 mükemmel bir 3-19 seçmek için Good Langth Aeas'a çarparken kütüklere saldırdı. FAG ucunda bir Liam Livingstone'u çıkarmadan önce Devdutt Padikkal ve Phil Salt'ı dökerek RCB'yi güçlendirdi. “Duygusaldı çünkü burada yedi yıldır oynadım (RCB için). Biraz gerginlik ve biraz duygu vardı, ama topu elime aldığım anda tam (yoğunluk). Burada (kutlamamla yarışmaya hazırım) ve ben de bir Cristiano Ronaldo hayranıyım.”

Sid Siraj, maçın oyuncusundan sonra, “Bir melon olarak, her zaman sahip olmak istiyorum – bu önemli bir şey. Eğer orada değilse, panik yapıyorsunuz (vurduğunuzda).

Yarışmaya devam ederken, Siraj Hindistan'ın beyaz top planının dışındaydı ve o zamanı hata yaptıkları üzerinde çalışmak için kullandığını da sözlerine ekledi. “Tutarlı bir şekilde maçlar oynuyordum, bu yüzden yaptığım hataları fark etmiyordum. Arada bowlingime, fitnessime odaklandım.”

“GT'ye katıldığımda Ashu Bhai (Ashish Nehra) ile konuştum ve top şimdi güzel çıkıyor. Kendimden ve ne istediğimizi istedi. Onlarla konuşuyorum (Rabada, Ishan ve diğer bowling ortakları) ve gerçekten yararlı olan geri bildirim al,” diye ekledi.

Incrain 39-Ball 73'te yapılan Jos Buttler, vuruş yapmaktan hoşlandığını söyledi, ancak saha ve tutma performansı daha iyi olabilirdi. “Bowler harikaydı, saha daha iyi olabilirdi, kendim daha iyi, 30 koşuyu daha az takip ediyor olabilirdik.”

“Utandım (düşmüş yakalamasında), Tuzlu tehlikeli bir meyilli, bir Herschelle Gibbs'de kutlamaya çalıştım, çok erken kutlamaya çalıştım. Yeni topla erkenden biraz hareket var, bu yüzden ilk dönemden çıkma için açıcılarımıza kredi daha iyi olabilirdi, ancak tabanlarımız kaplı, kaliteli meyilli ve bazı tehlikelerimiz var.

GT kaptanı Shubman Gill, 190 civarında bir hedef olarak belirledikten sonra RCB'yi 169/8'e tutmaktan memnun olduğunu söyledi. “200 değil, ama 190 civarında hedefliyorduk. Yani, onları 170'e sınırlamak iyi bir çabaydı. Küçük kapıda bazen bir şeyler var; 250 puan alabilirsiniz ve erken küçük kapılar alabilirsiniz, ilk 7-8 denizcisinde neredeyse çanak çömlekçileri için bir şey vardı.

“Niyet iyiydi. Powerplay'deki üç küçük kapı bir fark yarattı. Hayal kırıklığına uğradınız, ama bir sonraki fırsatı geri almanıza ve mezarlığa ihtiyacınız var. Küçük kapıda anlaşılan profesyonelle uğraşıyoruz. Her şey duruma uyum sağlamak ve buna göre oynamakla ilgili.”

RCB kaptanı Rajat Patidar, erken küçük kapıların kaybını ağıt yakar ve takımının maçı kazanma canananslarına zarar verir. “200 değil, Powerplay'den sonra yaklaşık 190 hedef alıyorduk, ancak erken küçük kapıları kaybetmek bu maça zarar verdi. Bence niyet iyiydi, ama güç oyununda 3 kadar küçük bir küçük kapıya sahip olmamalıyız; çok fazla bir küçük kapıdı.”

“Koşullar daha iyi oldu, çanak çömlekçiler bu toplamı savunmaya çalışıyorlardı, bu kovalamacayı 18'inci sıraya götürmek şaşırtıcıydı. Jitesh, Liam Livingstone ve Tim David'in vurma şekli bizim için olumlu idi. Bizim için çok iyi bir olumlu niyet gösteriyorlar.”

Bu makalede belirtilen konular