Müjde: Ethereum ve AVAX Artık Bu Göğüs Coin’i Destekliyor!

İsmail

New member
Kriptokoin.com’un kaynaklardan aldığı bilgiye bakılırsa, Shiba Inu (SHIB) artık Avalanche Bridge tarafınca destekleniyor. Kayanaklar bundan daha sonra Shiba Inu’nun öncü altcoin Ethereum (ETH) ve Avalanche (AVAX) içinde transfer edilebilir olduğunu söylüyor.

Avalanche (AVAX) ve Ethereum (ETH) da destekliyor

Ava Labs tarafınca Temmuz ayında tanıtılan Avalanche Bridge, artık Dogecoin katili olarak ünlenen son vakit içinderın tanınan göğüs kripto para ünitesi olan Shiba Inu’yu destekliyor. Avalanche Bridge ismiyle lanse edilen araç, Ethereum tokenlerini Avalanche ana ağına meselesiz bir biçimde taşımaya müsaade veriyor.

Avalanche Bridge (AB) is adding new tokens that can be transferred between Avalanche and Ethereum.

First up, $SHIB incoming!

Transfer using the best bridge in crypto: https://t.co/UAY69mBjpo pic.twitter.com/gRa9rDFBMZ

— Avalanche
🔺
(@avalancheavax) December 8, 2021

Kullanıcılar ayrıyeten Avalanche Bridge sayesinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)’un sarılmış sürümlerini de aktarabiliyorlar. Kaynaklar tarafınca bildirildiği üzere, Avalanche’ın lokal tokeni AVAX, rekor kıran bir ralli sırasında Kasım ayı sonlarında piyasa bedeli ile Shiba Inu (SHIB)’yu geride bıraktı. Hala iki kripto para ünitesi piyasa bedeli sıralamasında, sırasıyla 12. ve 13. sıralarda yer alıyorlar. Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer kısa müddet evvel Shiba Inu (SHIB)’yu “sıfır toplamlı bir oyun” olarak nitelendirdi ve bu yılın en düzgün performans gösteren kripto para ünitesinin onun biçimi olmadığını ekledi. Emin Gün Sirer’in tabirleri şöyleki:

SHIB bir memecoindir. Bu niçinle, bu saf bir momentum oyunudur – yararı yoktur, ötürüsıyla sıfır toplamlı bir oyundur. Topluluğun tam olarak yarısı (dolar cinsinden) para kazanırken öbür yarısı kaybeder. Benim stilim değil.

SHIB is a memecoin. As such, it's a pure momentum play — it has no use, so it's a zero sum game. Exactly half the community (in dollar terms) will make money, while the other half loses. Not my cup of tea.

— Emin Gün Sirer
🔺
(@el33th4xor) December 7, 2021