Milyonluk Aboneli Analist: Bu, Bir daha sonraki Patlayıcı Altcoin!

İsmail

New member
Yaygın olarak takip edilen kripto para analisti Ben Armstrong, bir altcoin projesinde patlayıcı hareketler bekliyor. Ben Armstrong Wonderland’in (TIME) aya giden bir daha sonraki altcoin olmasının 3 sebebini paylaşıyor. Kriptokoin.com olarak, bilgileri sizler için derledik, bir arada mevzuyu inceleyelim…

Wonderland (TIME) nedir?

Wonderland, TIME tokenine dayalı Avalanche Network’te bulunan birinci merkezi olmayan rezerv para ünitesi protokolüdür. Her TIME tokeni, Wonderland hazinesindeki MIM, TIME-AVAX LP tokenleri vb. üzere bir dizi varlık tarafınca desteklenir ve ona altına düşemeyeceği gerçek bir kıymet verir. Ben Armstrong mevzuya yönelik şu yorumlarda bulundu:

Wonderland’ın emeli, kendi zincirlerinde rezerv para ünitesi haline gelmektir.

Ben Armstrong: Bu kripto, bir daha sonraki patlayıcı altcoin olabilir!

Armstrong’u Wonderland’ın potansiyeline inandıran birinci niye, dahil olan her insanın kâr potansiyelini maksimize etmeye yardımcı olan “oyun teorisi” özelliğidir. Analist ikinci olarak ise Wonderland’ın, para basmanın yanı sıra stake etme konusunda çılgın bir getiri sunarak kendisi için bir isim yaptığını belirtiyor. Üçüncü niye ise TIME tokenidir. Analistin dediği üzere, TIME tokeni öteki finans paralarına kıyasla tipik bir yörüngeye sahip. Ben Armstrong hususa yönelik şu yorumlarda bulundu:

Düşük piyasa kıymeti ile yüksek fiyat… Bir TIME tokeni için en erken kayıt fiyatı 560 dolar ve oradan, şaşırtan bir biçimde 8.731 dolara kadar istikrarlı bir tırmanış oldu. Bunu Yearn Finance ve tüm yıl boyunca 30 bin dolar civarında seyreden YFI tokeni ile karşılaştırın…

Ve son olarak Ben Armstrong, Wonderland’ın oyun dünyasına girmesinin bir başka değerli katalizör olduğunu paylaşıyor. olağan olarak tüm bunlar kestirimden öteye geçemez ve analist tarafınca paylaşılan kestirimlerin gerçekleşmesi üzere bir mutlaklık yok. Bu yüzden hayli dikkatli olmanızı ve kendi araştırmanızı yaparak kripto paralara yatırım yapmanızı tavsiye ederiz. Kripto paraların ana sermayenizi sıfırlayabileceğini de asla unutmayın!