MHP’li Yönter bu sefer Recep İvedik yorumu yapan TİP’li Atay’ı maksat aldı

kunteper

Member
Direktör ve oyuncu Şahan Gökbakar’a hakaret eden MHP Genel Lider Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, kendisiyle ilgili Recep İvedik yorumu yapan TİP Milletvekili Barış Atay’ı da amaç aldı

Barış Atay, Twitter hesabından Gökbakar’ın hakaretlere karşılık verdiği görüntüyü alıntılayarak “Şahan Gökbakar ‘Recep İvedik hayali bir karakter, hayatıyor’ diyerek anlatmaya çalışmış. Ancak, yaşıyor(lar) İzzet Ulvi Yönter’e bakınca daha net anlıyorsunuz. İşte o da kravat takmış, traş olmuş, makam sahibi versiyonu…” diye yazdı.

Bunun üzerine MHP’li Yönter de Atay’a, “Kim kiminle yürüyor bellidir! Barış Atay, terörizmin mazbata almış halidir! Türkiye’ye hançer sokmak için kuyruğa girmiş haysiyet yoksunudur! Ha dağdaki eşkıya ha senin üzere Meclis’e yuvalanmış müptezeller… Aranızda hiç bir fark yoktur…Sana bakınca görülen yalnızca ihanettir!” dedi.

TİP’li Atay ise bu tweet’i alıntılayarak, “Çok içlendiysen, ağlayarak günlüğüne yazabilirsin” diye yazdı.

NE OLMUŞTU?

Orman yangınlarıyla ilgili paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar, Yeni Asır’ın sanatkarları maksat alan manşetini eleştirince, MHP’li Yönter tarafınca gaye alınmıştı. Yönter, twitter hesabından Gökbakar hakkında şu paylaşımı yapmıştı: “Seviyen motamot Recep İvedik.. .Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş başın almadığı işlere karışma, zira düşmüşsün düşeceğin kadar…Ancak Türk devleti kuvvetlidür bunu da traji komik aklından çıkarma…Güldürmedilk evvel utanmayı dene!”

Yönter’in bu paylaşımı üzerine Şahan Gökbakar yeni bir açıklama yaparak, şunları söylemiş oldu:

Bana ‘boş bir insan’ demiş. Başım güzeldir, epeyce boş bir insan değilimdir. Yaptığım sinemaların, canlandırdığım karakterlerin benimle bir alakası olmadığından ve muvaffakiyete ulaşmasından boş başlı olmadığımı varsayım edersiniz sonunuz geçince. Ben utanılacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Bana hakaret etmeden eleştireceğiniz mevzuyu bulamamışsınız vallahi Ulvi amcacığım.

Bana hakaret etmek yerine rahatsız olduğunuz şeyleri anlatsaydınız ben de anlardım. Ben 2 çocuk babası 40 yaşında adamım. Bu hakaretleri yutayım mı ben artık? Yutuyorum! Hayırdır bana ‘boş başlı, utan’ demişsiniz. Bir kez ben Recep İvedik değilim, benim adım Şahan Gökbakar. O hayali bir karakter, ben yaşıyorum İzzet Beyefendi amcacığım. Bu nedir ya? Anam babam benimle bu biçimde konuşmuyor. Hayırdır inşallah! Ben sizi attığınız bu tweet’le baş başa bırakıyorum.” (HABER MERKEZİ)