Kılıçdaroğlu: 10 milyon avroyu Ankara’da kimin için istediler?’ Sorunun karşılığı sizi Deniz’in katillerine götürecek

kunteper

Member
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Poyraz’ın HDP İzmir Vilayet Örgütü’nde katledilmesiyle ilgili savcılara seslendi.

Toplumsal medya hesaplarından bir görüntü yayınlayan Kılıçdaroğlu şu tabirleri kullandı: “Biraz konuşmamız lazım. Sabah Rumeli kökenli gençlerimizle buluştum, inanın fazlaca memnundum. Rumeli’yi, Balkanları, gelecek planlarını, vatanımızı konuştuk. daha sonra Deniz’i öldürdüler. İstiyorlar ki bu ülkede hiç bir genç memnun olmasın, kaçan kaçsın, kalan da ölsün. Kahvaltı ederken Deniz’i öldürdüler, katlettiler kızımızı. Onun için bu gece namuslu savcılara son çağrımı yapacağım.

Bu gece bu ülkenin mert ve vatansever savcılarına son sefer sesleniyorum. Biliyorum, azınlıkta kalsanız da hâlâ vatansever olanınız var, hâlâ oradasınız. Partileştirdiler savcılıkları fakat hepinizi hâlâ bitiremediler.

Az kaldınız lakin oradasınız. Hâlâ kalbiniz bu ülke için çarpıyor. Biliyorum, bu talebim tüm emeğinize mal olabilir. Sürebilirler sizi, men edebilirler mesleğinizden. bununla birlikte biliyorum ki içiniz içinize sığmıyor. Siz bu ülkenin evlatlarısınız. Atatürk’ün ruhu hâlâ içinizde yaşıyor. Bu ülkenin namuslu evlatları; vaktimiz süratle daralıyor. Soruşturma açmaz iseniz daha epeyce provokasyonla karşı karşıya kalacak ülkemiz, daha epey Denizlerin canlarına kastedecekler.

Unutmayın, dünyada bizi, ‘haydut devlet’ pozisyonuna düşürmek isteyen düşmanlarımız da var. Onların dümenine siz de istemeden su taşımız olacaksınız. Onların dümenine su taşıyan kırk haramilere susarak siz de dayanak olacaksınız.

Birinci soracağınız soru ’10 milyon avroyu Ankara’da kimin için istediler?’ İşte o sorunun karşılığı sizi Deniz’in katillerine kadar da götürecek.” (HABER MERKEZİ)