Karamollaoğlu’nun kelamlarına epeyce kızdı: Erdoğan rest çekti

kunteper

Member
Saadet Partisi başkanı Temel Karamollaoğlu’nun bir tek yüzde 50+1’e ait açıklamasının hakikat olduğunu onun haricinde yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten Erdoğan’ın kurmaylarına “İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu” dediği öğrenildi.

YeniŞafak’ın haberine göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan ve yaklaşık 4,5 saat süren AK Parti Merkez Karar ve İdare Şurası’nda (MKYK), geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu görüşmesi de gündeme geldi. Karamollaoğlu’nun görüşmeye ait açıklamalarına değinen Erdoğan’ın, “Temel Bey’in yaptığı açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmıyor” dediği açıklandı.

“İADE-İ ZİYARET DÜŞÜNÜYORDUM, BU SAKIT (DÜŞMÜŞ) OLDU”

Karamollaoğlu’nun bir tek yüzde 50+1’e ait açıklamasının gerçek olduğunu, onun haricindeki konuşmaların geçmediğini aktaran Erdoğan’ın, “Dediği tek gerçek orasıydı. Bunun haricindeki açıklamalarından maalesef hayli üzgünüm. Biz bu toplantıda yalnızdık, bir tek Temel Beyefendi ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu” tabirlerini kullandığı öğrenildi.

Odatv.com