Karacasu Ülkü Ocaklarında Gökhan Ahat dönemi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Karacasu Ülkü Ocaklarında Gökhan Ahat dönemi
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, " Aydın Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Tayfun Şan'ın takdirleriyle, Teşkilatlandırma Biriminden Sorumlu 2. Başkanlarımızdan Mustafa Bulur tarafından, Karacasu Ülkü Ocakları Başkanlığına Gökhan Ahat atanmıştır. Ataması yapılan Gökhan Ahat Başkanımıza görevinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. "HER ZAMAN HAKSIZLIĞIN KARŞISINDA DURACAĞIZ"Ahat ise yaptığı açıklamada, "Aydın Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Tayfun Şan'ın takdirleriyle, Teşkilatlandırma Biriminden Sorumlu 2. Başkanlarımızdan Mustafa Bulur tarafından, Karacasu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu kutlu davada bu şerefli görevi bana layık gören öncelikle Tayfun Şan Başkanıma ve Mustafa Bulur Başkanıma teşekkürü bir borç bilirim. Bayrağı yere düşürmemek için şan ve şerefle koşturacağıma, haklının yanında haksızlığın ise her daim karşısında duracağıma söz veriyorum. Kılıcımız keskin olsun inşallah" ifadelerini kullandı. GÖKHAN AHAT KİMDİR?1992 Denizli doğumlu olan Gökhan Ahat, Denizli 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun oldu. 4 sene önce iş sebebiyle Karacasu'ya gelen Ahat, Tepecik'te bulunan bir mermer şirketinde operatörlük yapıyor. Çocuk yaştan bu yana Ülkü Ocaklarında aktif görevlerde bulunan Ahat ayrıca MHP Karacasu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi.

ALINTIDIR