İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a cevap: Anlat, anlat…

kunteper

Member
AK Parti’nin İstanbul Genişletilmiş Vilayet Müşavere Meclisi toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri (İBB) Ekrem İmamoğlu ve CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu amaç alan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a peş peşe cevap geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın söylemiş olduklerine bakmayın, o evvel konuşur daha sonra dediklerimi motamot yapar” dedi ve toplumsal medya hesabından şu biçimde yazdı:

“Ey Şahıs, Şanlıurfa’ya önerdiğim güç modelini evvel trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et. tekrar ediyorum, Şanlıurfa’nın taşlık yerinde güneş gücünden elektrik üretilir. Erdoğan’ın söylemiş olduklerine bakmayın, o evvel konuşur daha sonra dediklerimi motamot yapar. Taban fiyat, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı üzere… Artık de bayanları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!”

İmamoğlu ise İstanbul’a hizmet için çalıştıklarını vurgulayarak şunları yazdı:

“2,5 yılda yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle İBB’de 21.500 şahsa istihdam sağladık. 2024’e kadar yeni yatırımlar ve projelerle Cumhurbaşkanımızın sav ettiği sayısı, yani 45 bin kişiyi, İstanbul’a hizmet için istihdam etmek üzere var gücümüzle çalışacağız.” (HABER MERKEZİ)