İmamoğlu deklare etti… Bu işin içerisinde kumpas var

kunteper

Member
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu, Fox’ta İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Lider İmamoğlu, İngiliz büyükelçi Dominick Chilcott’la tartışmalara niye olan görüşmesinin bilgilerinı anlattı.

İstanbul demek Türkiye demek. Hatta siyasi espriyi de burada lisana getireyim, Cumhurbaşkanımızın bir kelamı var; ‘İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder’. İstanbul dünyanın en kıymetli kentlerinden biri” tabirlerini kullanan İmamoğlu, “Görüşmediğimiz dünya ülkesi kalmadı” dedi.

Aralık 2021’de İngiliz büyükelçi Chilcott’la resmi görüşme gerçekleştirildiğini söyleyen İmamoğlu, “O gün bu biçimde bir görüşmeyi konuştuk” dedi.

25 gün evvelde restoranda rezervasyon yapıldığını söyleyen İmamoğlu, “Restoranın her yeri açık. En açık yerindeydik. Bunun kapalılığı yok” dedi.

İLGİLİ HABERLER

• İMAMOĞLU HAREKETE GEÇTİ… KİMLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU
  • İMAMOĞLU “GÖRÜNTÜLER MOBESEDEN ALINDI” DEDİ… ODATV OLAY YERİNDE
“SİYASİ İLİŞKİLERİ VAR”

Fotoğrafı çeken vatandaşın siyasi ilintileri olduğunu tespit ettiklerini açıklayan İmamoğlu, akşam 18.00 sularında restorana giriş yaptığını söylemiş oldu.

Sarıyer’deki restorana Kağıthane’deki AKOM’dan gittiğini belirten İmamoğlu, “Bu esnada geçtiğimiz güzergahlar açıktı” dedi.

“BU İŞİN İÇERİSİNDE KUMPAS VAR”

Yemek esnasında kendisine kar haberlerinin geldiğini söyleyen İmamoğlu, daha sonrasında ise eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte AKOM’a geçtiklerini söylemiş oldu.

Orada bir fotoğraf çekildi, korsan fotoğraf. Bu işin içerisinde kumpas ve öteki konular var, bu ayrıntıya girmiyorum. Siyasi tarafına hiç girmiyorum” tabirlerini kullanan İmamoğlu, her ayrıntısı bildiğini söylemiş oldu.

“YEMEĞİ ERTELEMEK AKLIMDAN GEÇTİ”

Bu yemeği ertelemek hiç aklınızdan geçti mi?” sorusuna İmamoğlu şu cevabı verdi:

Tabi ki geçti. Ancak insani düşündüm. Yani arkadaşlarımız işin başında… AKOM’dan ayrılıp geçtim aslına bakarsan ben oraya. Orta verdik yani. Büyükelçi bizdilk evvel gitmiş hatta”