Hangi kara yolunda çalışma var? 18 Kasım 2021 Perşembe kara yollarında son durum

Melek

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Günü ailesiyle ya da iş için yollarda geçirecek olan vatandaşlar, kara yollarındaki son durumu merak ediyor.

Geçecekleri güzergahta çalışma olup olmadığını merak edenler, bu mevzuda en net bilgilere ulaşmak istiyor.

Vatandaşlar yollarda sorun yaşamamak, ya da geç kalmamak için, “Hangi kara yolunda çalışma var?” sorusunu araştırıyor.

Pekala, Hangi kara yolunda çalışma var? İşte kara yollarında son durum…

18 KASIM HANGİ KARA YOLUNDA ÇALIŞMA VAR?

• Kara yollarının üretim, bakım ve tamirat çalışmaları sürdürülen kısımlarında yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
  • Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Hendek-Gümüşova kavşaklarında üstyapı yenileme çalışmaları niçiniyle İstanbul istikameti kısımlar halinde trafiğe kapatılarak, ulaşım öbür istikametten iki taraflı sağlanıyor.
  • Ankara Etraf Otoyolu’nun Ayaş-Sincan kavşakları 0-1. kilometrelerinde bulunan Ayaş Köprüsü’nde genleşme derzi çalışması sebebiyle İstanbul istikametinde soldaki 2 şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım öteki şeritlerden gerçekleştiriliyor.
  • Uşak-Banaz-Afyonkarahisar yolunun 50-52. kilometrelerinde süratli tren çizgisi köprü ayağı üretim çalışmaları ötürüsıyla her iki tarafta ulaşım servis yollarından devam ediyor.
  • Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 36-40. kilometrelerinde İmrendi Alt Geçidi üretim çalışmaları niçiniyle her iki taraf trafiğe kapatılarak, şoförler servis yollarına yönlendiriliyor.
  • Dursunbey-Harmancık yolunun 23-25. kilometrelerinde patlatmalı imal çalışmaları sebebiyle 10.00-16.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılıyor.
  • Konya-Ereğli yolunun 2-8. kilometrelerinde bordür çalışmaları ötürüsıyla şoförlerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
  • Aydıncık-Silifke yolunun 33-35. kilometrelerinde (Taşucu-Ovacık kesimi) imal çalışmaları niçiniyle ulaşım denetimli sürdürülüyor.
  • Samsun-Ankara yolunun 21-26. kilometrelerinde (Havza Tünelleri mevkisi) heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım öbür istikametten iki taraflı gerçekleştiriliyor.
  • Nevşehir-Ürgüp yolunun 4-28. kilometrelerindeki üretim çalışmaları ötürüsıyla ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki taraflı sağlanıyor.
  • Trabzon-Rize yolunun 26. kilometresindeki Araklı Tüneli’nin her iki tarafındaki tüplerinde elektrik sistemi bakım ve tamir çalışması yapılacak.
  • Bu niçinle saat 17.00’ye kadar tünel trafiğe kapatılarak, şoförler servis yoluna yönlendirilecek.
KARA YOLLARI YOL ÇALIŞMASI SORGULA