Gizemli Analistten Devasa “BTC, DOGE, ETH ve SOL” Tahminleri!

İsmail

New member
Yakından takip edilen bir kripto analisti olan Pentoshi, yeni iddialarını paylaşıyor ve iki büyük altcoin üzerinde mega yükseliş eğiliminde olduğunu söylüyor. Ayrıyeten Pentoshi DOGE ve Bitcoin kestirimlerini de paylaşıyor. Kriptokoin.com olarak Pentoshi’nin varsayımlarını sizler için derledik, birlikte inceleyelim…

Pentoshi: SOL ve ETH muazzam bir büyüme yaşayabilir!

“Pentoshi” olarak bilinen analist, 238.000 takipçisine, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) akıllı kontrat platformlarının kripto alanının büyük kısımlarını ele geçirmesini beklediğini söylüyor. Pentoshi mevzuya yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

Ben her şey maxi’yim. Ben kabileci değilim. Lakin sol ve eth üzerine fazlaca fazla bahse giremem. Ekosistemlerinde gelecek senelerda muazzam bir bedel yakalayamayacaklarını hayal edemiyorum.

CoinGecko’ya nazaran, SOL yazı yazılırken geçen aya bakılırsa %228 ve geçen yıla nazaran %2.480 artışla 115 dolardan işlem görüyor.

Pentoshi: DOGE bu düzeylere fırlayabilir! Bitcoin de…

Kısa vadede, Pentoshi’nin gözü göğüs kripto para Dogecoin (DOGE)’de. Analist, DOGE 0,30 dolar düzeyini kırabilirse, 0,42 dolara gerçek %40’lık büyük bir rallinin kelam konusu olduğunu düşünüyor. Ayrıca analist, Dogecoin’in Bitcoin çiftinde (DOGE/BTC) birkaç kilit düzey tespit ediyor. Pentoshi’nin grafiğine bakılırsa, DOGE/BTC de potansiyel olarak %40’lık bir artışa hazırlanıyor.

Bitcoin’e gelince analist, piyasa bedeline bakılırsa dünyanın en büyük kripto parasının aşağı istikametli bir direnci kırması ve akabinde Mayıs ayındaki çöküş sırasında çöktüğü 50.000 dolarlık alanın üzerine çıkması gerektiğini söylüyor.

BTC‘nin bu LTF düşüş trendi çizgisini ve Mayıs ayındaki orjinal noktayı (PoB’yi kırılma noktası) kırması gerekiyor.