Fahrettin Altun’dan Bağlantı Başkanlığı’nın üçüncü kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklama

Melek

Global Mod
Yetkili
Global Mod
Cumhurbaşkanlığı Bağlantı Başkanlığı üçüncü yılında…

Bağlantı Lideri Fahrettin Altun da üçüncü kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde irtibat alanında bir seferberliğin yürütüldüğünü belirten Altun, ulusal çıkarların gözetilip ulusal saygınlığı yükseltecek faaliyetler gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

BAĞLANTI BAŞKANLIĞI ÜÇÜNCÜ YILINDA

Bağlantı Lideri Altun açıklamasında şu tabirleri kullandı:

“Kurban Bayramının çabucak akabinde, 24 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı Bağlantı Başkanlığı olarak kuruluşumuzun üçüncü yılını kutlamanın memnunluğunu yaşıyoruz.

24 Temmuz’un ayrıyeten Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifinin “aziz bir kitap gibi” bir daha açılışının birinci seneidevriyesi olması sevincimizi ve heyecanımızı katlıyor.

Bu üç manalı vakit dilimini bir ortada idrak etmenin hoş bir tevafuk olduğuna inanıyorum.

Başkanlık olarak birinci günden bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün imkanlarımızla bir bağlantı seferberliği yürütüyoruz.

Ulusal çıkarlarımız doğrultusunda oluşturduğumuz ve uyguladığımız kamusal irtibat stratejisiyle, ulusal ve milletlerarası boyutta ülkemizin saygınlığını koruyup yükseltecek faaliyetler gerçekleştiriyoruz.

“MİLLETİMİZİN SESİNİ DÜNYAYA DUYURMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Milletimizin sesini, devletimizin haklı gayretini bütün dünyaya duyurmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Kamu diplomasisinden halkla alakalara, kriz idaresinden kamusal irtibat faaliyetlerine, geniş bir yelpazede, misyonumuzu ve sorumluluklarımızı hakkıyla yerine getirmek için çaba gösteriyoruz.

Bütün bakanlıklarımız ve ilgili kurumlarımızla eş güdüm ve ahenk halinde işleyen bir sistem ortasında, Türkiye’nin muvaffakiyet kıssasını, tezlerini anlatmak için bağlantının tüm araç ve biçimleriyle, geniş iştirakli ve fazlaca paydaşlı bir müddetç yönetiyoruz.

Müspet irtibat kampanyalarından dezenformasyonla gayrete kadar gerçekleştirdiğimiz bütün çalışmaları her vakit ve yalnızca hakikat temeli üzerine yükseltiyoruz.

“ULUSLARARASI BOYUTTA YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Bundan daha sonra da Türkiye markasını güçlendirmek ismine ulusal ve memleketler arası boyutta öncü ve yenilikçi çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz.

Bu ağır ve güçlü süreçte uğraş ve içtenlikle çalışan, her biri büyük emek ve özveri gösteren bedelli mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Değerli dayanaklarını her vakit hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza bir defa daha şükranlarımı sunuyorum.”