Eren Bülbül 4. yılında anıldı

Melek

Global Mod
Yetkili
Global Mod
11 Ağustos 2017’de hain terör örgütü PKK’nın şehit ettiği Eren Bülbül 4. yılında anılma devam ediyor.

Eren Bülbül, Trabzon Maçka ilçesinde PKK’lı teröristler tarafınca şehit edilmişti. Vefat eden Eren Bülbül’ün ailesinin acısı birinci günkü tazeliğini koruyor.

Çamlıdüz Yaylası’nda bulunan anne Ayşe Bülbül, Eren’i 4 yıldır her gün andığını söylemiş oldu.

“BEN BU ACIYI BİTİREMEM”

Eren’in çalışmayı seven, yerinde duramayan, ailesini düşünen bir çocuk olduğunu belirten anne Bülbül, “Eren epey hareketli bir çocuktu. Bu yaylada onu bir saat konutta bulamazdınız. Eren’le en son bu meskenden gittik, daha sonra yavrum buraya dönüp gelmedi.” dedi.

Ayşe Bülbül, Eren’in bir gün boş kalsa “ekmeğimiz yok, ne yiyeceğiz” diye düşündüğünü anlatarak, “4 yıl değil, 1400 yıl geçse de yavrumun, Eren’imin acısı bitmez. Ben bu acıyı bitiremem lakin sonuçta yapacak, diyecek hiç bir şey yok. Vatan sağ olsun.” diye konuştu.

“BENİM YAVRUM ŞEHİT EDİLDİ”

Bülbül, oğlunun vefat haberini aldığı günü ve yaşadığı hisleri aktaran anne Bülbül, “Trabzon’daki fakülte hastanesine gittim. Çocukların hastane kapısındaki bağrışmalarını gördüm, taksinin ortasında, yavrumun şehit edildiğini anladım. Kaymakam beyefendi, belediye liderimiz, hekimler bana hakikat geldiler, bana bir biçimde diyecekler, ‘bana hiç kimse bir şey demesin, benim yavrum şehit edildi, siz söylemeden ben söyleyeyim’ dedim. Benim yavrumun anılmadığı, isminin geçmediği yer yok. Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir yerinden yavrumun fazlaca sayıda ziyaretçisi oluyor. Ben onlarla gurur duyuyorum. yıllar geçti, dördüncü yılı oldu, tıpkı bugünkü üzere. Allah düşman başına evlat acısını vermesin. Evlat acısını vakit geçtikçe daha âlâ anlıyorsunuz.” sözlerini kullandı.

“YAVRUM TÜM TÜRKİYE’NİN EVLADI OLDU”

Eren’i unutmayan herkese teşekkür eden Bülbül, “Eren’in kabri başında gelen giden konuşuyor. Ben yavrumun şehit edildiğine inanamıyorum. Yavrumu kıskanıyorum. Bu çocuk benim, ben bu çocuğu ne zorluklarla büyüttüm, ne biçimde baktım, ne kıtlıklarda büyütmüşüm, benim yavrumu bu millet niçin konuşuyor? daha sonra tabi insan her şeyi içine sığdırıyor, her şeyi üstlenmek zorunda oluyor. Benim Eren’imdi, tüm Türkiye’nin Eren’i oldu. Benim yavrumu ve bizleri unutmayan herkesten Allah razı olsun. Yavrum, tüm Türkiye’nin evladı oldu.” diye aktardı.

“ONU HALA BEKLİYORUM”

Eren’in ismini anneannesinin koyduğunu anımsatarak, “Eren’i dördüncü yılı oldu hala bekliyorum, hala kapıları kilitlemiyorum. Çocuklar, akşamları kapıyı geriden kilitlediklerinde benim zoruma gidiyor. ‘Benim yavrum çıkıp gelecek’ diye bekliyorum lakin dört yıl oldu. Tıpkı acı, tıpkı his, birebir o şehit edildiği günkü içimdeki o burukluklar, o acılar, motamot benim içimde bir daha devam ediyor fakat yapacak bir şey yok, vatan sağ olsun diyeceğiz.” sözüne yer verdi.