Erdoğan’dan bir “gençlik” imgesi daha

kunteper

Member
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleşen Adana ziyareti daha sonrası 81 vilayetten üniversite kazanan öğrencilerle gerçekleştirdiği Gençlerle Buluşma Programı’nda kıymetli açıklamalarda bulundu.

bu biçimdelikle Erdoğan’ın bir müddetdir verdiği “gençlik” bildirilerine da yenisi eklenmiş oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen hafta sonu da basket oynadığı imgeleri paylaşılmıştı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

“Sevgili Gençler daima genç kalanları da unutmuyoruz. Hepinize güzel akşamlar diliyorum. Adana’mızda dolu dolu bir gün geçirdik. Hem yatırımlar bütün bunların yanında hem teşkilatımızda bu ağır programımızın akabinde sizlerle fazlaca epey farklı bu hoş atmosferde yani tahminen de dünyada birinci 5’in ortasında yer alacak bir müze yerinde ve bu müzenin bahçesinde sizlerle bir ortada olmak bana hayli fazlaca farklı bir his verdi. Birinci 2 ünitesi bitti, inşallah 3’üncü ünitesi bittikten daha sonra bu müze dünyada farklı bir yere oturacak.

“GENÇLERLE SAMİMİ OLMAMIZDAN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR”

Bir vakit içinder Orhan Kemal’in burada çalışarak kaleme aldığı bir müze. Ziyaret ettiğimiz her vilayette programımıza gençlerle buluşmayı da ek ediyoruz. Ve kimilerinin bizim gençlerimizle sık ve samimi olmamızdan rahatsız duyduklarını anlıyorum. İstanbul’a Büyükşehir Belediye Lideri iken de gençlerle beraberydim, Başbakanlık bakılırsavini üstlendiğimden de arkadaşlarımın birden fazla ergenlerden oluşuyordu. Cumhurbaşkanı oldum, bir daha gençlerle beraberyim. Şayet bir gün Külliye’ye yolunuz düşerse oradaki çalışanların ergenlerden oluştuğunu görürsünüz. 8 torunum var. Aile dostlarımız vesilesiyle bir daha gençlerle birlikteim.

“GENÇLERLE ORTAMIZA KİMSEYİ SOKMAYIZ”

Sizlerin gücü, sizlerin umudu vizyonu bize daha fazlaca çalışma hizmet üretme aşkı şevki veriyor. O yüzden gençlerle ortamıza girenlere şunu diyoruz; Siz kendi işinize bakın. Ben yeni bir terim ortaya koydum. Bizim ki hangi nesilden. Bizim ki TEKNOFEST nesli. Türkiye’de eğitimden sıhhate, spordan çalışmaya her alanda gençlere hizmet getiren en hayli yatırım yapan biziz.”