kunteper
Member
Altılı masaya dahil olma savları ile gündeme gelen Bağımsız Türkiye Partisi Genel Lideri Hüseyin Baş, toplumsal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı amaç alan bir görüntü paylaştı. Twitter hesabından “Yalan” notuyla bir görüntü paylaşan Baş, kelam konusu görüntüde şunları söylemiş oldu:
“niçin oy veriyorlar? Diyorlar ki “Müslüman” Müslüman olsa güzel, Halife. Ben uydurmuyorum bunları duyduğum için söylüyorum. Müslüman oy alıyorsa biz de Müslümanız, meşakkat yok. Ama şunu anlatmamız lazım, Müslüman palavra söyler mi?”
Baş, bu kelamlarının akabinde Seyahat Parkı olaylarında Erdoğan’ın “Bira kutularıyla Cami’ye girdiler” sözlerinihatırlattı.
Baş sonrasındasında kelamlarına şu biçimde devam etti:
“Müslüman iftira atar mı? İftira atıyorlar. Bir Müslüman faiz haramdır diye diye bütün hacı hocaları faize bulaştırır mı? Haydi Müslüman yaptı, Halife bunu yapar mı ya”
Baş’ın paylaşımı, toplumsal medyada kısa müddette gündem oldu.
Odatv.com.
“niçin oy veriyorlar? Diyorlar ki “Müslüman” Müslüman olsa güzel, Halife. Ben uydurmuyorum bunları duyduğum için söylüyorum. Müslüman oy alıyorsa biz de Müslümanız, meşakkat yok. Ama şunu anlatmamız lazım, Müslüman palavra söyler mi?”
Baş, bu kelamlarının akabinde Seyahat Parkı olaylarında Erdoğan’ın “Bira kutularıyla Cami’ye girdiler” sözlerinihatırlattı.
Baş sonrasındasında kelamlarına şu biçimde devam etti:
“Müslüman iftira atar mı? İftira atıyorlar. Bir Müslüman faiz haramdır diye diye bütün hacı hocaları faize bulaştırır mı? Haydi Müslüman yaptı, Halife bunu yapar mı ya”
Baş’ın paylaşımı, toplumsal medyada kısa müddette gündem oldu.
Odatv.com.