Erdoğan: Bizi meskene hapsettiler

kunteper

Member
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kahramanmaraş Gençlik Kolları tarafınca organize edilen gençlik buluşmasına telefonla bağlanıp, gençlere seslendi. İstirahate hiç alışık olmadığını belirten Erdoğan, “Ben istirahatlere pek alışık değilim, artık bu biçimde bir durum oldu, yani bizi meskene hapsettiler. Ancak bu mahpus ömründen da kurtulacağız inşallah” dedi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin mesken sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya AKP Küme Lider Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Uzman Ünal da katıldı. Toplantı devam ederken, Uzman Ünal, cep telefonuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak, gençlerin kendisine geçmiş olsun dileklerini iletmek istediğini söylemiş oldu.

“BİZİ KONUTA HAPSETTİLER”

Ünal sonrasındasında telefonun hoparlörünü açarak Erdoğan’ın gençlere seslenmesini sağladı. Telefonda sesi çok âlâ gelen Erdoğan, koronavirüs niçiniyle meskende istirahat ettiğini lakin bunun hiç alışık olmadığı bir durum olduğunu söylemiş oldu. Erdoğan, şöyleki devam etti:

“Malum bu hadise sebebiyle alışmadığımız bir müddetcin ortasındayız. Zira ben istirahatlere pek alışık değilim, artık bu biçimde bir durum oldu, yani bizi meskene hapsettiler. Ancak bu mahpus hayatından da kurtulacağız inşallah. Tabiplerimiz, ‘Fazla uzun sürmez. Zira bu omicron uzun sürmüyor’ diyorlar. Şu anda konutta istirahatlıyım, çalışıyoruz. Ve sizlerle bu vesileyle en azından telefon vasıtasıyla da olsa görüşme fırsatını bulduk. Olağan, Kahramanmaraş bizim canımız ciğerimiz. 2023’te Kahramanmaraş Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda geçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok yola devam diyoruz. Türkiye genelinde tüm gençlere örnek olacak çalışmaları Kahramanmaraş gençliğinin gerek teşkilat bünyesinde, gerek üniversitelerde ortaöğretimde ortaya koymak suretiyle bir önek teşkil etmesini bilhassa sizlerden rica ediyorum.”