Ekrem İmamoğlu: En sevdiğim köye geldim

kunteper

Member
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu, 2019 yılında tarım siyasetlerini deklare ettiğı, 2020’de “Hasat Bayramı” aktifliğini başlatmış olduğu Pendik ilçesine bağlı Göçbeyli Köyü’nü ziyaret etti.

Göçbeyli Köyü’nde iftar yemeğine katılan Ekrem İmamoğlu, iftar öncesinde konuşma yaptı.

“En sevdiğim köye geldim” diyen İmamoğlu, “Sizinle bir ortada iftar açmayı istek ettiğimi arkadaşlarıma dedim. Dedim ki; ‘Ben bir konuta gidip, Göçbeyli’de bir iftar açmak istiyorum.’ Dediler ki; ‘Bu mümkün değil. Meskende olmaz bu iş. Daima birlikte olmamız lazım.’ Açıkçası bahtiyar oldum” sözlerini kullandı.

Köyü birinci ziyaretinde epeyce etkilendiğini lisana getiren İmamoğlu, şunları söylemiş oldu:

“İçinizdeki hanımefendilerin birçoklarının artık yüzünü tanıyorum. Buraya birinci geldiğimde hayli etkilendim. Ben, buraya birinci geldiğimde tarlada çalışan bayanları gördüğümde, annemi hissettim, annemi gördüm sizi gördüğümde. O günden beri de İstanbul’da tarımla ilgili arkadaşlarımla her adımı atarken, inanın sizi gördüğüm o emek ortamında, çalışma ortamında, o bereketli ortamdaki haliniz üzerinden her köye yetişmeye, koşmaya çalışıyorum.”

Ramazan ayının rahmet getirmesini dileyen İmamoğlu, “Bereketi bol olsun konutlarınızın. hasılatınız bol olsun. Ramazan ayı, sizlere daima hoşluklar getirsin, o hoş çocuklarınıza zihin açıklığı versin. Gelecekleri hoş olsun. İnşallah birbirimize daima bu biçimde hoş bakalım. İyi Ramazanlar. Allah kabul etsin. Hepinizi hayli seviyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)