Ekonomistten BTC ve Ethereum Kestirimi: Aralık’ta Bu Seviyelerdeyiz!

İsmail

New member
Ünlü kripto para gurusu Raoul Pal, mevcut kripto boğa döngüsü için devasa Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyat iddialarını deklare etti. Kriptokoin.com olarak, makro yatırımcı ve Real Vision CEO’su Raoul Pal’un, kripto boğa döngüsünün sonu için devasa Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyat düzeyleri için yaptığı açıklamaları inceliyoruz.

Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC)’de düzeyler

Eski Goldman Sachs yöneticisi Anthony Pompliano ile yaptığı röportajda, kripto para gurusu Raoul Pal, piyasalar olgunlaştıkça yeni büyük sermaye dalgalarının yakında kripto alanına gireceğini öne sürüyor. Pal şöyleki diyor: “Peki Bitcoin’in bir daha sonraki büyük alıcısı kim? Kim oldukları benim için fazlaca açık. Devam eden kurumlar bu biçimde devam ediyor ve bence bilhassa fiyat patlak verirse, herkes koyun üzere, her vakit birbirini takip etmek isterlerse, bunda bir ivme bakılırsaceğimizi düşünüyorum.”

Pal, Bitcoin ETF’lerinin mevcudiyetinin kripto pazarını daha kolay yatırımcılar için daha erişilebilir hale getireceğini ve alana “devasa” ölçüde sermaye çekeceğini ekliyor. Ayrıyeten Bitcoin (BTC)’ye sermaye tahsis eden daha fazla hâkim servet fonu öngörüyor. Kripto para gurusu Raoul Pal, hem yılın sonunda tıpkı vakitte mevcut boğa piyasası döngüsünün sonunda Bitcoin ve Ethereum’un nerede olacağı konusundaki fikirlerini açıklıyor.

BTC: 200.000 ve ETH 15.000 ?

Kripto para gurusu Raoul Pal: “Bence Bitcoin (BTC) 200.000 doların üzerinde ve ETH 15.000 dolara yakın, lakin bence döngüyü Bitcoin 400.000 dolara ve ETH 40.000 dolara yakın bir biçimde bitiriyoruz” açıklamasında bulundu. Pal’in BTC ve ETH amaçları, en büyük iki kripto varlığının mevcut bedellerinden sırasıyla %400 ve %966 kar manasına geliyor. Pal ayrıyeten, kripto daha fazla benimsendikçe, piyasaların daha az oynak hale geleceğini ve bariz ve besbelli boğa ve ayı piyasalarına daha az eğilimli olacağını söylüyor. Kripto para gurusu Raoul Pal şöyleki diyor:

Ayı piyasasında ne olacak? Ne vakit gelir? Tıpkı yapıda mı geliyor? Muhtemelen bir dereceye kadar ayrışacağını düşünüyorum zira benimsemenin hakikaten çok büyük olacağını ve bu yüzden [volatiliteyi] düşüreceğini düşünüyorum. Ağ daha fazla benimsendikçe oynaklık düşüyor, bu yüzden bu sefer bunu goreceğimizi ve ayrılacağını düşünüyorum.