Doğu Perinçek ve Ayhan Bilgen görüşmelerini doğruladı

kunteper

Member
HDP Kars Belediye Eşbaşkanı iken yerine kayyım atanarak cezaevine konulan Ayhan Bilgen ile Vatan Partisi Genel Lideri Doğu Perinçek, Bilgen’in cezaevinden çıkmasından daha sonra bir görüşme yaptıklarını doğruladı.

PERİNÇEK GÖRÜŞME İÇERİĞİNİ ANLATMADI

HDP’den istifa eden ve yeni bir parti kurma hazırlığında olan Ayhan Bilgen ile Vatan Partisi Genel Lideri Perinçek kelam konusu görüşmeye ait ODA TV’ye açıklamalar yaptı. Görüşmenin, Ayhan Bilgen’in cezaevinden çıkması daha sonrasında gerçekleştiğini aktaran Doğu Perinçek, içerikle ilgili ise, “Onu açıklamak istemiyorum” dedi. Vatan Partisi Genel Lideri, “İstediğim vakit görüşürüm. Tam ne vakit görüştüğümü ve ne konuştuğumuzu açıklamak istemiyorum. O bana kalmış bir şey” sözlerini kullandı.

BİLGEN: MUHALEFETTEN HER PARTİYLE GÖRÜŞTÜM

Ayhan Bilgen ise görüşme ile ilgili “Ülke sıkıntılarını konuştuk” dedi. “Karşılıklı görüştük. Nezaket ziyaretiydi” sözlerini kullanan Bilgen, “Cezaevinden çıktıktan daha sonra diğer siyasetçiler ile de görüştüm. Muhalefetten şimdi her partiyle de görüştüm. Özel olarak yaptığımız bir görüşme değildi. Ülke gündemine dair meseleleri konuştuk, siyaset konuştuk” açıklamasını yaptı.