Dogecoin Mucidi: Bu Göğüs Coin’den Tutuyorum!

İsmail

New member
Dogecoin ortak kurucusu Billy Markus, ne kadar DOGE’u olduğunu deklare etti ve bir topluluk üyesi olarak görüş bildirme hakkını bir daha vurguladı. Kriptokoin.com olarak bilgileri aktarıyoruz…

Dogecoin kurucusu, yeni tweet attı: Ben de topluluk üyesiyim!

Markus Pazar günü tweet attı, “Dogecoin için konuşmasa da” hala bir topluluk üyesi olduğunun altını çizdi. Göğüs coin DOGE’un ortak yaratıcısı, yaklaşık 220.000 DOGE’u olduğunu söylemiş oldu. Yazım sırasında, DOGE yaklaşık 0.19 dolardan süreç görüyor. Bu, Markus’un varlıklarını yaklaşık 41.800 dolara getiriyor. Tıpkı gün bir dizi tweet’te Markus, DOGE’u kodlamaya asla geri dönmeyeceğini söylemiş oldu. Geliştirici, “Bir kripto projesi üzerinde çalışmak vahim zira aslında beşerler için ne kadar hayli şey yaparsanız, o kadar berbat davrandıklarını keşfettim” dedi.

i never will. working on a crypto project is terrible as i have actually found the more you do for people, the more entitled they get and worse they treat you.

i respect the developers a lot for volunteering to do so for all these years.

— Shibetoshi Nakamoto (@BillyM2k) December 27, 2021

Bir tweet’te Markus, “kendi durumundaki her insanın insan düşmanı olacağına” inandığını söylemiş oldu. Dogecoin, 2013 yılında Markus ve Jackson Palmer tarafınca ortaklaşa yaratıldı. Palmer, bu yıl kripto para ünitesine geri dönmeyeceğini söylemiş oldu. Daha evvel Palmer, kripto para ünitesini “vergiden kaçınma, azaltılmış düzenleyici nezaret ve yapay olarak uygulanan kıtlığın bir kombinasyonu yoluyla yandaşlarının zenginliğini artırmak için inşa edilmiş, tabiatı gereği sağcı, hiper-kapitalist bir teknoloji” olarak tanımladı.

Bu yıl Markus, 2015 yılında tüm kripto para varlıklarını kullanılmış bir Honda Civic’in maliyetine muadil bir ölçüde sattığını söylemiş oldu. O sırada Markus, tüm kripto para portföyünü yaklaşık 10.000 dolar karşılığında tasfiye etti. Markus artık DOGE üzerinde çalışmıyor olsa da 2021’de NFT’lere yönelmeye başladı. Bu yaz “Crappy Doodle NFT’lerini” yayınladı. Ayrıyeten 70.000 dolara satılan “Capped Doge” üzere öbür modüller da sattı.