Dogecoin Milyoneri Altcoin Stratejilerini Paylaştı: Satmam! Çünkü…

İsmail

New member
Dogecoin milyoneri Glauber Contessoto Cardano ile sahne almadan evvel Reddit’te Dogecoin portföyünü yayınlamıştı. Contessoto, DOGE rallisi doruğa yaklaşırken, kendisine milyon unvanını kazandıran Dogecoin hakkında bir dizi tweet paylaştı. Gerçi Contessoto’yu gündemde tutan şey milyoner statüsü değildi. Kripto para fiyatları düşüşe geçtiğinde, çantasını boşaltmayı reddetmesiydi…

Ziyanı bu noktaya ulaşmasına karşın Dogecoin (DOGE)’i terk etmedi

Contessoto, tek bir günde 150.000 dolardan fazla kaybetmesine karşın, Dogecoin’ini elinde tuttu. Küçük bir kısmını bile satmayı reddetti. Bu, Contessoto’nun milyoner statüsünü kaybetmesine niye oldu. Ancak bir yatırımcı olarak kararlılığında yılmadı. Piyasa ileride daha da kuvvetli yollara girerken, yatırımcı DOGE paylarını hakikaten satmayı planlamadığını deklare etti.

Stratejisi: DOGE tutmak ve düşüşlerde satın almak

Contessoto, geçtiğimiz günlerde 83 binden çok takipçisine Dogecoin sermayesi hakkında bir güncelleme yapmak için Twitter’a gitti. Tweet’e nazaran Contessoto, 2020’den itibaren Dogecoin (DOGE) yatırımlarını elinde tutuyor. Ve aslında, göğüs coin’deki yatırımlarına vakit içinde ekleme yapmaya devam ediyor. Görünüşe bakılırsa Contessoto, bu yıl her düşüş alım yapmaya devam etti. Bu ortada milyoner, aşağıdaki tweet’te görüldüğü üzere 2023’e kadar beklemeyi planlıyor.

Merak eden var ise, hala Dogecoin’imin her birini tutuyorum – 2021’de her tabanda satın aldım ve DOGE’nin 2022 ve 2023’te nerede olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. 35 yaşında 10 milyon ile emekli olabilirsem memnun olacağım.

If anyone is wondering, I’m still holding every single one of my #dogecoin – I’ve bought every dip in 2021 and I can’t wait to see where #doge is in 2022 & 2023. The future is bright for currency with a cute dog meme on it. If I can retire at 35 with 10 million I’ll be happy
😂
🚀

— SlumDOGE Millionaire (@ProTheDoge) September 28, 2021

Contessoto, yatırımcılara güçlü olmalarını tavsiye ediyor

Contessoto, kripto piyasasında olmak için yatırımcıların uygun ve berbat vakit içinderda dayanmaya hazır olmaları gerektiğini söylemiş oldu. Ve yatırımcılar, gerektiğinde ayı piyasalarını üstlenmeye hazır olmalıdır. Contessoto, 29 Eylül’de şunları tweet’ledi:

Bir ayı piyasasına dayanamıyorsanız, kriptoda olmayı hak ediyor musunuz?

Clearly we’re not in a bear market right now
🤦🏼‍♂️
I’m saying it will come in the future and when it happens you need to be ready to HODL.

— SlumDOGE Millionaire (@ProTheDoge) September 29, 2021

Yalnızca Dogecoin değil! Cardano’da var

Contessoto, Ağustos ayının sonlarında artık sadece Dogecoin’e odaklanmadığını deklare etti. Yatırımcılar, DOGE milyonerinin dikkatini çekecek diğer bir proje bulmuşlardı. Cardano’ya “all-in” giriş yapacağını söylemiş oldu. Mantığını açıklayarak, önümüzdeki beş yıl ortasında Cardano’nun piyasadaki en âlâ 5 kripto paradan biri olacağını ve bunun onu güzel bir kripto bahsi haline getireceğini deklare etti. Bu noktada, ADA’nın fiyatı neredeyse 3 dolara yükseldi ve Contessoto, ADA satın almadan evvel bir düşüş beklemeyi planladığını söylemiş oldu. Ve dediği gerçekleşti… Cardano, son piyasa çöküşünden kurtulamadı ve fiyatı 3 dolar noktasındaki denetimini kaybetti. Bu, Contessoto’nun ADA’yı daha da satın almasına niye oldu. Contessoto’nun 29 Eylül tweet’i:

Bu yüzden sözüme sadık kalarak devam ettim ve 2.06 dolardan 7.200 dolar pahasında Cardano aldım – tam olarak 3.500 token’e gereksinimim vardı ADA – Ay’da tüm yeterli kripto paralara yer var! Haydi gidelimOoOooOooO!!!

So staying true to my word
🙏🏼
I went ahead and bought $7,200 dollars worth of #Cardano at $2.06 – I needed exactly 3,500 coins
😂
😂
😂
#ADA – there’s room for all good coins on the MOON!
🚀
🌔
Let’s GoOoOooOooO!!! pic.twitter.com/5ZbyPRAz71

— SlumDOGE Millionaire (@ProTheDoge) September 28, 2021

Bu ortada, Dogecoin ile bir arada Contessoto artık, 7.200 dolar kıymetinde en az 3.500 ADA’ya sahip ve Cardano ile seyahatinin güncellemelerini tweet’lemeye devam ediyor.

Tamam, bunu herkesle paylaşacağım. 2021’in birinci Dogecoin Milyoneri olduğuma inanıyorum. Resmi olarak dün 15 Nisan 2021 saat 18:00 PST’de gerçekleşti ve işte delili:

Ok I’m just going to put this out there. I believe I’m the first Dogecoin Millionaire of 2021. It officially happened yesterday April 15th 2021 at 6pm PST & here’s proof #doge #dogecoin #dogearmy #dogecoinrise https://t.co/JaWJrvv7iz

— SlumDOGE Millionaire (@ProTheDoge) April 17, 2021