Didim Şoförler Odası’ndan yurt dışı eğitim protokolü

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Didim Şoförler Odası’ndan yurt dışı eğitim protokolü
Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda gerçekleştirilen protokol töreninde Oda Başkanı Savaş Cengiz ile Durakoğlu Holding Anonim Şirketi yetkilisi Kurtul Tibet Durakoğlu, anlaşmayı imzaladı. Protokol ile Didim Şoförler Odası üyeleri ve yakınlarının, EUROCATION programından yararlanmaları sağlandı. VATANDAŞLIĞA HAK KAZANILACAKProtokol hakkında bilgi veren Durakoğlu Holding yetkilisi Kurtul Tibet Durakoğlu, “Durakoğlu Holding olarak Didim Şoförler Odası üye ve yakınlarının üniversite eğitimleri için Arnavutluk’ta kendilerine uygun bir üniversite bulmaları, bu üniversiteye kayıt yaptırmaları ve üniversite eğitimleri sonunda AB ile tam üyelik müzakerelerine başlayacak olan Arnavutluk vatandaşlığına hak kazanmalarını sağlamak amacıyla gerekli bazı işlemleri bizzat yapılacaktır. Bu kapsamda, sürecin başında yapılması gereken başlangıç işlemleri için danışmanlık hizmeti verilecek, yapılacak harcamaların büyük kısmı Durakoğlu Holding tarafından karşılanacaktır” dedi. “HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”Protokolün hayırlı olmasını dileyen Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ise, “Odamız üye veya yakınları EUROCATION ile Arnavutluk’ta üniversite okuyarak hem ABD, AB ve Türkiye’de geçerliliği olan bir diplomaya sahip olabilecek, hem de Avrupa Birliği vatandaşı olabilecek. Başvurular odamıza yapılacak. Anlaşmanın odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

ALINTIDIR