Dev Balina, Satın Aldığı 2 Altcoin’i ve Varsayımlarını Paylaştı!

İsmail

New member
Profesyonel bir kripto para balinası, radarında olan iki küçük altcoin projesine büyük yatırımlar yapıyor. Dev balina Crypto Messiah, piyasalarda devam eden düzeltmenin ortasında “gözyaşı satın almaya” hazırlandığını vurguluyor. İşte balinanın satın aldığı altcoin’ler ve tahminleri…

Crypto Messiah: Asla altcoin projelerinde tabanları almayacaksın ve asla tepeyi satmayacaksın!

Bir tweet fırtınasında ünlü balina Crypto Messiah, 132.000 takipçisiyle satın aldığı yeni altcoin projelerini paylaşıyor. Ayrıca Crypto Messiah, yatırımcılara tabanları alıp dorukları satmaya çalışmakla uğraşmamalarını söylüyor. Crypto Messiah mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Asla tabanları almayacaksın… ve asla tepeyi satmayacaksın. Ortalama giriş/çıkış bunu yapmanın tek yoludur. ‘Üretken varlıkların’ sonuncusunu görmediğimizden son derece eminim. Ayrıyeten, bu merkezi olmayan finans (DeFi) ayı piyasasının uzatılmayacağından da son derece eminim. Gözyaşını satın almak için buradayım.

Ünlü balina Crypto Messiah, DeFi endeksini izlediğini söylüyor

Ünlü balina Crypto Messiah, S&P500 yahut Dow Jones endeksine emsal biçimde, en büyük merkezi olmayan finans (DeFi) kripto paralarının yüklü ortalaması olan DeFi endeksini izlediğini söylüyor. Balina, DeFi endeksi 6.000’e yakın bir son dayanak düzeyine ulaştığında, uzun müddet devam etmek isteyeceğini söylüyor. Crypto Messiah bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

İşte planım… Uygun bir plan mı yoksa makus bir plan mı olduğu çabucak hemen aşikâr değil… FTX DeFiperp’i izliyorum. Buraya ne zaman/eğer gelirsek… beşerler ıstırap ortasında olacak. Satın alacağım. Evvelki düşükler/boğa trend çizgisi içinde sağlam bir birleşme. Yıllık vwap’ın (Hacim yüklü ortalama fiyat) altında 2 sigma, eski haline dönme umuduyla bekliyorum.

Kaynak: CryptoMessiah/Twitter

Crypto Messiah: Bu 2 altcoin projesine, satış gerçekleştiğinde ağır bir biçimde yatırım yaptım

Kripto ustası, satış gerçekleştiğinde ağır bir biçimde yatırım yaptığı iki düşük bedelli altcoin projesini açıklıyor. Crypto Messiah mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kan alımlarında amaç ALPHA/ROOK. Diğer hiç bir şey. Konsantre olmasını sağlamak. Yakından izliyorum.

Alpha Finance (ALPHA), Ethereum ağı haricindeki mamüllerin hudutlu mevcudiyetini ve merkezi olmayan borsalardaki (DEX’ler) likidite eksikliğini ele almayı amaçlayan bir DeFi eserleri ekosistemidir. Yazım sırasında ALPHA, CoinGecko’ya nazaran 0,58 dolardan işlem görüyor.

Crypto Messiah, hala kral kripto para ünitesinde yükselişte görünüyor

KeeperDAO (ROOK), akıllı kontrata dayalı tahlillerin pazarlarına likidite sağlayan merkezi olmayan bir tertiptir. Yazım sırasında, ROOK fiyatı CoinGecko’ya nazaran 142 dolardan işlem görüyor. Bitcoin’e gelince usta analist Crypto Messiah, hala kral kripto para ünitesinde yükselişte görünüyor.

Kriptokoin.com olarak daha evvel bildirdiğimiz üzere geçen hafta, Delta-Fi’nin bir kısmında analist Crypto Messiah, El Salvador’un büyük bir global Bitcoin benimseme eğilimini tetikleyen birinci domino taşı olacağını iddia etti. Crypto Messiah hususa yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu, haklarından yoksun bırakılmış biroldukça ülkenin ve tahminen de ABD dolarına olan bağımlılığını azaltmak isteyen öbür ülkelerin oluşturduğu bir dizideki birinci domino taşı. İçeri girip ‘Hey, Bitcoin ile gitmek istiyoruz. Ülkemiz için manipüle edilemeyen, denetim edilemeyen bir para ünitesi ile gitmek istiyoruz…” diyecekler. Bu biraz değişik bir durum, zira IMF’nin (Uluslararası Para Fonu) yakında El Salvador lideriyle görüşeceğini duydum ve bundan keyifli olmalarına imkan yok. İşin olumlu tarafı bu, dünya çapında yayılan bir durum olabilir. El Salvador’un GSYİH‘sinin (gayri safi yurtiçi hasıla) Dogecoin’in (DOGE) piyasa bedeliyle şimdi birebir olduğunu anlıyorum. Fakat bununla birlikte bunun olduğu gerçeği epey büyük ve öteki biroldukca ülke –özellikle haklarından yoksun bırakılanlar- bu durumu takip ediyor.